Liverpool – Fulham: live kijken op tv en online | 3 mei 2023 | Premier League

In de hoogste Engelse voetbalcompetitie—de Premier League—is speelronde 28 aangebroken en er staan weer mooie wedstrijden op het programma. Benieuwd wanneer en waar je Liverpool – Fulham kunt kijken? De partij wordt gespeeld op woensdag 3 mei 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Liverpool: Anfield. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Liverpool – Fulham online kijken: live stream van de wedstrijd op woensdag 3 mei 2023 om 21:00 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor speelronde 28 van de Engelse Premier League. De uitzendingen worden dit seizoen door Viaplay verzorgd. De match tussen het team uit Liverpool en de tegenstanders uit London wordt woensdag om 21:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Liverpool – Fulham bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Engelse Premier League minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal één maand gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Premier League worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
LIVERPOOL vs FULHAM! Starting XI Prediction & Preview

Opstellingen van Liverpool en Fulham tijdens deze wedstrijd in de Premier League

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Premier League. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Liverpool vs. Fulham staat woensdag om 21:00 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

⚪️ Opstelling Liverpool: nog niet bekend

🔵 Opstelling Fulham: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Liverpool vs. Fulham

Heb je de partij afgelopen woensdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor Liverpool – Fulham terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Liverpool Fulham Premier League 3 mei 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

PlaatsClubPuntenGespeeldVorm
1 🏁Manchester City7632 🔻🔻✅ ✅ ✅ ✅ ✅
2 🏁Arsenal7533 🔻❌ ➖ ➖ ➖ ✅
3 🏁Newcastle United6533 🔻✅ ✅ ✅ ❌ ✅
4 🏁Manchester United6332 🔻🔻✅ ➖ ✅ ✅ ✅
5 🏳️👉 Liverpool5633 🔻✅ ✅ ✅ ✅ ➖
6Tottenham Hotspur5434❌ ➖ ❌ ❌ ✅
7Aston Villa5434❌ ✅ ➖ ✅ ✅
8Brighton & Hove Albion5231 🔻🔻🔻✅ ❌ ✅ ❌ ✅
9Brentford5034✅ ✅ ➖ ❌ ❌
10👉 Fulham4533 🔻❌ ❌ ✅ ✅ ❌
11Crystal Palace4034✅ ❌ ➖ ✅ ✅
12Chelsea3932 🔻🔻❌ ❌ ❌ ➖ ❌
13AFC Bournemouth3934✅ ✅ ❌ ✅ ✅
14Wolverhampton Wanderers3734❌ ✅ ❌ ✅ ✅
15West Ham United3433 🔻❌ ❌ ✅ ➖ ✅
16Leeds United3034❌ ➖ ❌ ❌ ❌
17Nottingham Forest3034❌ ✅ ❌ ❌ ❌
18 🚩Leicester City2933 🔻➖ ✅ ❌ ❌ ❌
19 🚩Everton2833 🔻❌ ➖ ❌ ❌ ➖
20 🚩Southampton2434❌ ❌ ➖ ❌ ❌

Alle wedstrijden van de Premier League in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Premier League is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Duitse Bundesliga.


  • Hoe laat is de wedstrijd Liverpool – Fulham vandaag (woensdag 3 mei 2023)?

    De aftrap van deze partij in de Engelse Premier League is in de avond om 21:00 uur in het stadion Anfield.

  • Via welke zender op tv wordt Liverpool vs. Fulham vanmiddag uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op Viaplay. Hierdoor kun je via je televisie en online naar de partij tussen de teams kijken met een live stream, zoals in dit artikel wordt beschreven.