Liverpool – Bayern München: live kijken op tv en online | 2 augustus 2023 | Oefenwedstrijd

Na een korte zomerstop hebben de eerste paar voetballers van Europese topteams zich alweer verzameld om hun reeks van oefenwedstrijden voor het nieuwe seizoen te spelen. Benieuwd wanneer en waar je Liverpool – Bayern München kunt kijken? Deze partij wordt gespeeld op woensdag 2 augustus 2023 om 13:30 uur Nederlandse op grondgebied dat niet tot een van de beide ploegen toebehoort. Ze spelen namelijk in het verre oosten van de wereld: in het Nationaal Stadion Singapore. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.

Liverpool – Bayern München online kijken: live stream op woensdag 2 augustus 2023 om 13:30 uur

Over slechts een paar weken zullen zowel de Eredivisie als andere competities in Europa weer beginnen. Maar voordat de ploegen hieraan kunnen starten, staat er eerst nog een aantal oefenwedstrijden op het programma. Sommige uitzendingen hiervan worden door Viaplay verzorgd en ook deze oefenwedstrijd behoort hiertoe. De match tussen het team uit Engeland en de tegenstanders uit Duitsland wordt woensdag om 13:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar Liverpool – Bayern München bij Viaplay. Hier wordt deze vriendschappelijke match in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 12,5% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van deze competitie worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
Alexander-Arnold & Klopp press conference | Vice-captaincy, Bayern Munich & more

Opstellingen van Liverpool FC en Bayern Munich tijdens deze oefenwedstrijd

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze vriendschappelijke wedstrijd op wereldniveau. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Liverpool vs. Bayern München staat woensdag om 13:30 uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🔴 Opstelling Liverpool: nog niet bekend

⚫️ Opstelling Bayern München: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Liverpool vs. Bayern

Heb je de partij afgelopen woensdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Je kunt veelal de samenvatting van de wedstrijd online vinden. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Liverpool Bayern München oefenwedstrijd woensdag 2 augustus 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle voetbalwedstrijden op tv en online kijken met een live stream

Alle uitzendingen van de Eredivisie volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.