Vitesse – FC Groningen | Live stream Eredivisie wedstrijd 23 januari 2021 18:45 uur

Hier laten we weten hoe je een Vitesse – FC Groningen live stream gratis en legaal kan kijken voor de Eredivisie wedstrijd zaterdag 23 januari 2021 om 18:45 uur. Streamwijzer houdt je van alle tips en info over streamen en gratis voetbal kijken op de hoogte. Echte voetbalfans kunnen hier ook info vinden over de Eredivisie live stream en het volgen van wedstrijden. Alles voor de Eredivisie vind je hier.

Vitesse – FC Groningen live stream zaterdag 23 januari 2021 om 18:45 uur

In principe zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om gratis wedstrijden als Vitesse-FC Groningen live te streamen. Vaak worden er deals aangeboden bij televisie- en internetbedrijven om gratis voetbalwedstrijden van de Eredivisie te kunnen kijken. Zo is Fox Sports de aanbieder van de wedstrijden van de Nederlandse competitie. Fox Sports is hier direct te bekijken. Echter werkt deze aanbieder samen met meerdere partijen, waardoor je gratis voetbal kan kijken bij een bepaald abonnement. Dat kan gewoon op je smartphone, tablet, laptop, computer of televisie.

Verschillende competities en aanbieders

Het EK en WK is altijd via legale zenders te zien in Nederland. Naast de Eredivisie zijn via meerdere legale aanbieders van voetbal ook alle wedstrijden van de Champions League, Europa League, Jupiler Pro League, Serie A, Premier League, Primera Division, Primeira Liga, Super Lig, Ligue 1, Bundesliga en nog veel meer grote competities te zien. Hieronder laten we weten via welke partijen dit gratis geregeld kan worden en wat voor zenders bij jouw provider beschikbaar zijn.

Vitesse – FC Groningen live stream Eredivisie van Fox Sports via Ziggo en KPN

Door Fox Sports te kijken heb je geen illegale streams meer nodig om naar een Vitesse – FC Groningen live stream te kijken. De kwaliteit van deze legale streams is een stuk beter dan wanneer je bij de verkeerde websites kijkt. Fox Sports kijk je gewoon op je mobiele telefoon, laptop, computer, tablet of TV. Via Ziggo is FOX Sports Eredivisie te halen. Als je KPN mobiel hebt in combinatie met KPN internet en televisie krijg je FOX Sports gratis bij je pakket! Hierbij krijg je overigens alle drie de kanalen van Fox Sports Eredivisie, waardoor je alle samenvattingen en analyses van de Eredivisiewedstrijden ook kan zien.

Providers voor livestreams

De prijs van Fox scheelt per provider, dus het is daarvan afhankelijk hoe duur het is om Eredivisie wedstrijden te kijken. Via Delta, T-Mobile en Youfone zie je dat alleen het eerste kanaal inbegrepen is bij abonnementen. Daar worden de belangrijkste wedstrijden van grote clubs uitgezonden, maar zijn dus veel kleinere wedstrijden niet te zien. Verder zijn belangrijke aanbieders Tele2 en XS4ALL. Naast eerdergenoemde KPN biedt ook Telfort de voetbalzenders gratis wanneer naast internet en TV ook een mobiel abonnement afgenomen wordt. Dit geldt mits het op hetzelfde adres staat.
Provider Kanaal
Ziggo Kanaal 421 (gratis) en 422-426
KPN Kanaal 14 (gratis) en 221-226
Telfort Kanaal 14 (gratis) en 221-226
XS4ALL Kanaal 14 (gratis) en 221-226
T-Mobile Kanaal 150 (gratis) en 151-155
Solcon Kanaal 150-155
Canal Digitaal Kanaal 405-407 (gratis Eredivisie) en 408-410
Delta Kanaal 421-426
Caiway Kanaal 318-323
Tele2 Geen Fox Sports kanalen
Online Kanaal 405-407 (gratis Eredivisie) en 408-410
Youfone Kanaal 19 (gratis) en 410-414
KabelNoord Kanaal 310-315
Joyce Kanaal 39-41

Illegale streams Vitesse FC Groningen

Van de veelbekende illegale streams voor de wedstrijd Vitesse – FC Groningen (bijvoorbeeld van zaterdag 23 januari 2021 om 18:45 uur) zijn er bijzonder veel te vinden op het internet. Een paar voorbeelden zijn:
 • ⚽️ LiveTV
 • ⚽️ FirstRow Sports
 • ⚽️ RojaDirecta
 • ⚽️ CricFree
 • ⚽️ MamaHD
 • ⚽️ Streamhunter
 • ⚽️ LiveSoccerTV
 • ⚽️ Sportrar
 • ⚽️ MyCujoo
 • ⚽️ Sportstreamings
Dit raden we af om verschillende redenen. Je bent niet alleen illegaal bezig, maar ook ontneem je het (Nederlandse) voetbal en de club waar je fan van bent een deel van de inkomsten die ze hard nodig hebben. Verder zitten deze illegale websites vaak vol met virussen, wat de veiligheid van je computer, tablet of telefoon in gevaar kan brengen. In plaats daarvan houden we je op deze pagina gewoon op de hoogte hoe je legaal en veelal gratis voetbal kijken kan.

Gokwebsites met Eredivisie livestreams

Verder zijn er ook goksites waar kan worden gekeken naar voetbalwedstrijden uit de Eredivisie, meestal mits er betaald is om te gokken. Voorbeelden van dit soort websites zijn de volgende:
 • ⚽️ Unibet
 • ⚽️ Bwin

Gratis kijken in een kroeg

Natuurlijk is dit een simpele oplossing, maar vooral ook de gezelligste manier om sport live te zien. Via live streams voetbal kijken kan, maar stap vooral eens lekker de deur uit en ga (met vrienden) naar de dichtstbijzijnde kroeg om te genieten van de wedstrijd in de bar. Dat is een stuk leuker dan wanneer je thuis op de bank zit en je sponsort de lokale horeca ook nog eens.