Sparta – VVV-Venlo | Live stream Eredivisie wedstrijd 24 april 2021 20:00 uur

Hier laten we weten hoe je een Sparta – VVV-Venlo live stream gratis en legaal kan kijken voor de Eredivisie wedstrijd zaterdag 24 april 2021 om 20:00 uur. Streamwijzer houdt je van alle tips en info over streamen en gratis voetbal kijken op de hoogte. Echte voetbalfans kunnen hier ook info vinden over de Eredivisie live stream en het volgen van wedstrijden. Alles voor de Eredivisie vind je hier.

Sparta – VVV-Venlo live stream zaterdag 24 april 2021 om 20:00 uur

In principe zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om gratis wedstrijden als Sparta-VVV-Venlo live te streamen. Vaak worden er deals aangeboden bij televisie- en internetbedrijven om gratis voetbalwedstrijden van de Eredivisie te kunnen kijken. Zo is ESPN de aanbieder van de wedstrijden van de Nederlandse competitie. ESPN is hier direct te bekijken. Echter werkt deze aanbieder samen met meerdere partijen, waardoor je gratis voetbal kan kijken bij een bepaald abonnement. Dat kan gewoon op je smartphone, tablet, laptop, computer of televisie.

Verschillende competities en aanbieders

Het EK en WK is altijd via legale zenders te zien in Nederland. Naast de Eredivisie zijn via meerdere legale aanbieders van voetbal ook alle wedstrijden van de Champions League, Europa League, Jupiler Pro League, Serie A, Premier League, Primera Division, Primeira Liga, Super Lig, Ligue 1, Bundesliga en nog veel meer grote competities te zien. Hieronder laten we weten via welke partijen dit gratis geregeld kan worden en wat voor zenders bij jouw provider beschikbaar zijn.

Sparta – VVV-Venlo live stream Eredivisie van ESPN via Ziggo en KPN

Door ESPN (voormalig Fox Sports) te kijken heb je geen illegale streams meer nodig om naar een Sparta – VVV-Venlo live stream te kijken. De kwaliteit van deze legale streams is een stuk beter dan wanneer je bij de verkeerde websites kijkt. ESPN kijk je gewoon op je mobiele telefoon, laptop, computer, tablet of TV. Via Ziggo is ESPN (eerder FOX Sports) Eredivisie te halen. Als je KPN mobiel hebt in combinatie met KPN internet en televisie krijg je ESPN gratis bij je pakket! Hierbij krijg je overigens alle drie de kanalen van ESPN Eredivisie, waardoor je alle samenvattingen en analyses van de Eredivisiewedstrijden ook kan zien.

Providers voor livestreams

De prijs van ESPN scheelt per provider, dus het is daarvan afhankelijk hoe duur het is om Eredivisie wedstrijden te kijken. Via Delta, T-Mobile en Youfone zie je dat alleen het eerste kanaal inbegrepen is bij abonnementen. Daar worden de belangrijkste wedstrijden van grote clubs uitgezonden, maar zijn dus veel kleinere wedstrijden niet te zien. Verder zijn belangrijke aanbieders Tele2 en XS4ALL. Naast eerdergenoemde KPN biedt ook Telfort de voetbalzenders gratis wanneer naast internet en TV ook een mobiel abonnement afgenomen wordt. Dit geldt mits het op hetzelfde adres staat.
ProviderKanaal
ZiggoKanaal 421 (gratis) en 422-426
KPNKanaal 14 (gratis) en 221-226
TelfortKanaal 14 (gratis) en 221-226
XS4ALLKanaal 14 (gratis) en 221-226
T-MobileKanaal 150 (gratis) en 151-155
SolconKanaal 150-155
Canal DigitaalKanaal 405-407 (gratis Eredivisie) en 408-410
DeltaKanaal 421-426
CaiwayKanaal 318-323
Tele2Geen ESPN kanalen
OnlineKanaal 405-407 (gratis Eredivisie) en 408-410
YoufoneKanaal 19 (gratis) en 410-414
KabelNoordKanaal 310-315
JoyceKanaal 39-41

Illegale streams Sparta VVV-Venlo

Van de veelbekende illegale streams voor de wedstrijd Sparta – VVV-Venlo (bijvoorbeeld van zaterdag 24 april 2021 om 20:00 uur) zijn er bijzonder veel te vinden op het internet. Een paar voorbeelden zijn:
 • ⚽️ LiveTV
 • ⚽️ FirstRow Sports
 • ⚽️ RojaDirecta
 • ⚽️ CricFree
 • ⚽️ MamaHD
 • ⚽️ Streamhunter
 • ⚽️ LiveSoccerTV
 • ⚽️ Sportrar
 • ⚽️ MyCujoo
 • ⚽️ Sportstreamings
Dit raden we af om verschillende redenen. Je bent niet alleen illegaal bezig, maar ook ontneem je het (Nederlandse) voetbal en de club waar je fan van bent een deel van de inkomsten die ze hard nodig hebben. Verder zitten deze illegale websites vaak vol met virussen, wat de veiligheid van je computer, tablet of telefoon in gevaar kan brengen. In plaats daarvan houden we je op deze pagina gewoon op de hoogte hoe je legaal en veelal gratis voetbal kijken kan.

Gokwebsites met Eredivisie livestreams

Verder zijn er ook goksites waar kan worden gekeken naar voetbalwedstrijden uit de Eredivisie, meestal mits er betaald is om te gokken. Voorbeelden van dit soort websites zijn de volgende:
 • ⚽️ Unibet
 • ⚽️ Bwin

Gratis kijken in een kroeg

Natuurlijk is dit een simpele oplossing, maar vooral ook de gezelligste manier om sport live te zien. Via live streams voetbal kijken kan, maar stap vooral eens lekker de deur uit en ga (met vrienden) naar de dichtstbijzijnde kroeg om te genieten van de wedstrijd in de bar. Dat is een stuk leuker dan wanneer je thuis op de bank zit en je sponsort de lokale horeca ook nog eens.
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.