Live stream: Ajax – PSV | Johan Cruijff Schaal 30 juli 2022 | 20:00

In Nederland is ESPN degene die de uitzendrechten voor de Johan Cruijff Schaal 2022 in handen heeft en zij hebben besloten de wedstrijd, naast op hun televisiezender ESPN en FOX, ook online via TikTok en YouTube uit te zenden. Hierboven kun je de live stream van de voetbalwedstrijd tussen Ajax – PSV online kijken op zaterdag 30 juli 2022 vanaf 20:00 uur.

VPN om vanuit het buitenland naar Ajax – PSV tijdens de Johan Cruijff Schaal 2022 kijken

De uitzendingen van voetbalwedstrijden verschillen per land, waardoor het mogelijk kan zijn dat je tegen een geoblokkade aanloopt. Zo kun je mogelijk niet naar de stream op online tv of via YouTube kijken als je in het buitenland buitenland woont of op vakantie bent? Dan kun je gelukkig alsnog naar de Johan Cruijff Schaal 2022 kijken. Je hebt hiervoor een VPN (afkorting voor de term Virtual Private Network) nodig—vertaald een virtueel privé netwerk.

Het is een soort programmaatje wat je op je computer installeert dat ervoor zorgt dat gegevens worden versleuteld. Hierdoor wordt je online privacy en de veiligheid van je data gewaarborgd en is het mogelijk om een ander locatiesignaal van je apparaat af te geven dan de daadwerkelijke locatie waar je je bevindt. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van de Johan Cruijff Schaal 2022 vanuit de locatie waar je je nu bevindt.

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op Nederland
  3. Ga direct naar de livestream en begin met kijken. ⚽️

Afbeelding: Pixabay

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.