‘The Little Mermaid’ is nu zonder abonnement te zien op Pathé Thuis

Wist je dat je The Little Mermaid ook kunt kijken zonder abonnement op een streamingdienst? Pathé Thuis heeft de heerlijke live-actionfilm over zeemeermin Ariël vandaag als huurfilm toegevoegd aan het aanbod.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘The Little Mermaid’ is nu te huur op Pathé Thuis

De kleine zeemeermin is op Pathé Thuis gearriveerd. Dit betekent dat je The Little Mermaid nu ook eindelijk zonder abonnement kunt streamen. Op dinsdag 25 juli werd het al mogelijk om de film op de TVOD-streamingdienst te kopen (voor €15,99). Op dinsdag 19 september werd The Little Mermaid echter ook als huurfilm toegevoegd, waardoor je hem nu al vanaf €4,99 kunt huren.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

The Little Mermaid | Official Trailer

Dit kun je verwachten van ‘The Little Mermaid’

Zeemeermin Ariël is de jongste dochter van koning Triton en is avontuurlijker dan haar vader graag zou zien. Eigenlijk wil ze maar één ding: weten hoe de wereld buiten de zee is. Als ze naar de oppervlakte zwemt, valt haar oog op de knappe Prins Eric. Om bij hem te kunnen zijn en haar hart te kunnen volgen, moet ze grote risico’s nemen.

Dit verhaal kennen we natuurlijk al uit de animatiefilm van The Little Mermaid, maar ook de live-actionremake werd een ware hit. Kijkers en critici zijn razend enthousiast over het verhaal, waarin de hoofdrol vertolkt wordt door grown-ish-actrice Halle Bailey. Zo vindt 94% van de Rotten Tomatoes-stemmers het een aanrader en geven kijkers de film op IMDb een dikke 7,2.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

The Little Mermaid is de liveactionversie van de veelvuldig geprezen animatieklassieker, die wordt geregisseerd door visionaire filmmaker Rob Marshall. De film vertelt het verhaal van Ariel, een prachtige en ondernemende jonge zeemeermin die graag op avontuur gaat. Ze is de jongste dochter van Koning Triton, maar ook de meest tegendraadse. Ariel wil dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee en wanneer ze het land aan de oppervlakte bezoekt, valt ze als een blok voor de knappe Prins Eric. Ondanks dat haar vader haar verboden heeft om met mensen te praten, moet ze haar hart volgen. Ze maakt een deal met Ursula, de kwade zeeheks, waardoor Ariel de kans krijgt het leven op het land te ervaren. Maar deze deal blijkt niet alleen haar leven, maar ook haar vaders plek op de troon in gevaar te brengen.

TitelThe Little Mermaid
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 15 minuten
TaalEngels
CategorieFamiliefilm
RegisseurRob Marshall
CastDaveed Diggs (Stem), Jonah Hauer-King, Halle Bailey, Noma Dumezweni, Akwafina (Stem), Melissa McCarthy

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.