Goed nieuws: ‘The Little Mermaid’ is eindelijk vanuit huis te zien

Heb je The Little Mermaid nog steeds niet meegepakt in de bioscoop of wacht je juist bewust totdat je hem vanuit huis kunt bekijken? Dan hebben we goed nieuws voor je, want vandaag is de film eindelijk gearriveerd in je eigen thuisbioscoop. Je bekijkt hem nu op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘The Little Mermaid’ staat nu op Pathé Thuis

Ook streamers kunnen zich eindelijk wagen aan The Little Mermaid. De Disney-film over de kleine zeemeermin kwam vanmorgen, op dinsdag 25 juli, naar Pathé Thuis. Vanaf nu kun je de Premium-film kopen, al kun je er ook voor kiezen om een tijdje te wachten en de film vanaf dinsdag 19 september voor een lagere prijs te huren. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Pathé Thuis is een TVOD-streamingdienst. Dit betekent dat je geen abonnement nodig hebt om hier naar films te kunnen kijken. Wanneer The Little Mermaid ook naar Disney+ komt en dus zonder aanvullende kosten te streamen is, is op dit moment nog niet bekend.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Dit is het verhaal van ‘The Little Mermaid’

Iedereen kent het verhaal van de kleine zeemeermin wel: Ariël wil dolgraag weten hoe de wereld buiten de zee is en zwemt naar de oppervlakte, ook al mag dit absoluut niet van haar vader. Daar wordt ze verliefd op een prins. Om bij hem te kunnen zijn en haar hart te kunnen volgen, moet ze grote risico’s nemen.

De live-actionremake van The Little Mermaid werd goed ontvangen. Zo vindt 94% van de Rotten Tomatoes-stemmers het een aanrader en geven kijkers de film op IMDb een dikke 7,2. De hoofdrollen worden vertolkt door Halle Bailey (grown-ish), Melissa McCarthy (Bridesmaids) en Javier Bardem (Skyfall).

The Little Mermaid | Official Trailer

Meer informatie over de film

The Little Mermaid is de liveactionversie van de veelvuldig geprezen animatieklassieker, die wordt geregisseerd door visionaire filmmaker Rob Marshall. De film vertelt het verhaal van Ariel, een prachtige en ondernemende jonge zeemeermin die graag op avontuur gaat. Ze is de jongste dochter van Koning Triton, maar ook de meest tegendraadse. Ariel wil dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee en wanneer ze het land aan de oppervlakte bezoekt, valt ze als een blok voor de knappe Prins Eric. Ondanks dat haar vader haar verboden heeft om met mensen te praten, moet ze haar hart volgen. Ze maakt een deal met Ursula, de kwade zeeheks, waardoor Ariel de kans krijgt het leven op het land te ervaren. Maar deze deal blijkt niet alleen haar leven, maar ook haar vaders plek op de troon in gevaar te brengen.

TitelThe Little Mermaid
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 15 minuten
TaalEngels
CategorieFamiliefilm
RegisseurRob Marshall
CastDaveed Diggs (Stem), Jonah Hauer-King, Halle Bailey, Noma Dumezweni, Akwafina (Stem), Melissa McCarthy

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.