Waar kun je de film ‘Lisa Frankenstein’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Lisa Frankenstein (2024) online kijken kunnen. De populaire Lisa Swallows reanimeert per ongeluk een knap Victoriaans lijk en besluit dat hij de man van haar dromen moet worden. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Lisa Frankenstein’ (2024) online kijken?

Lisa Frankenstein heeft in Nederland de bioscopen overgeslagen, maar komt gelukkig binnenkort naar het kleine scherm. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Lisa Frankenstein bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 5 juni 2024 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Lisa Frankenstein niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxLisa Frankenstein is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Lisa Frankenstein’ (2024)

In 1989 is Lisa Swallows verre van populair op school. De onbegrepen tiener reanimeert per ongeluk een knap Victoriaans lijk tijdens een onweersbui en begint hem op te bouwen tot de man van haar dromen.

Streaming informatie over de film

TitelLisa Frankenstein
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 42 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Komedie
RegisseurZelda Williams
CastKathryn Newton, Cole Sprouse, Liza Soberano, Jenna Davis, Trina LaFargue

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.