Max Verstappen blikt terug op F1-seizoen in splinternieuwe docu ‘Lion Unleashed 2’

In maart van dit jaar lanceerde streamingdienst Viaplay hun eerste documentaire over Formule 1-wereldkampioen Max verstappen: Lion Unleashed. Inmiddels zijn we een compleet F1-seizoen verder en dat betekent dat het ook weer tijd is voor een gloednieuwe docu. Lion Unleashed 2 is vanaf maandag 26 december te zien op Viaplay.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

‘Lion Unleashed 2’ is vanaf 26 december te zien op Viaplay

We krijgen een kerstcadeautje van Viaplay: op tweede kerstdag wordt Lion Unleashed 2 toegevoegd aan het aanbod. Dit is een exclusief interview met Max verstappen, zijn vader Jos Verstappen en zijn manager Raymond Vermeulen. Samen bespreken ze het afgelopen Formule 1-seizoen, waarin Max zijn tweede wereldtitel scoorde en een recordaantal GP-zeges en punten binnenhaalde.

Deze tweede docu in de reeks heeft Viaplay te danken aan hun bijzondere samenwerking met Formule 1-kampioen Max Verstappen aan. Doordat de twee met elkaar in zee zijn gegaan kunnen we de komende jaren op nog veel meer documentaires met de coureur rekenen. 

Andere F1-programma’s die dit najaar te zien zijn

Tot het nieuwe F1-seizoen begonnen is, komen we onze tijd wel door op Viaplay. Dit najaar hebben zij een nokvol schema met allerlei gloednieuwe F1-programma’s en documentaires. Zo is eerder al Max’s Machine verschenen, een documentaire waarin Max Verstappen en voormalig coureur David Coulthard bespreken hoe uniek een Formule 1-auto is.

Het najaarsprogramma wordt begin 2023 afgesloten met Anatomy of a World Champion, een driedelige documentaireserie waarin we verwelkomd worden in de wereld van Max, zijn familie en zijn team. Hoe is hij eigenlijk een van de grootste sterren uit de geschiedenis van de Formule 1 geworden? Voor het eerst opent de tweevoudige wereldkampioen letterlijk en figuurlijk de deuren naar zijn leven. Na het exclusieve interview in Lion Unleashed 2 een nóg dieper inkijkje in de wereld van de coureur dus. Zeker eentje om naar uit te kijken!

Meer informatie over deze streamingdienst

Naast deze Formule 1-docu’s verschijnen er iedere week nog veel meer nieuwe films en series op Viaplay. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.


Synopsissen: Viaplay

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.