Waar kun je Lingo online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Heb je de uitzending van Lingo gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen online terugkijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen, dus in dit artikel geven wij aan of Lingo op streamingdiensten als NLZIET, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland dan het oorspronkelijke KIJK te zien is op dit moment.

Bekijk Lingo nu een maand gratis via NLZIET ✅

Waar kun je Lingo online kijken?

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is deze titel momenteel online te kijken. Ga direct naar dit TV-programma op NLZIET. Je kunt nu een maand gratis kijken.

Verder is dit programma vanuit kanaal KIJK momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote internationale streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video.

Zou je dit programma graag op schijf willen hebben? Bestel via Bol.com dan de DVD of andere producten van dit programma als die beschikbaar zijn.

Waar gaat het TV-programma Lingo over?

Onder leiding van Jan Versteegh maakt het populaire en klassieke woordspelletje Lingo haar comeback op televisie. In deze gezellige en leerzame spelshow gaan twee teams de strijd met elkaar aan.

Bekijk via YouTube de trailer van dit programma.

Meer informatie over dit programma en NLZIET

Benieuwd of Lingo ook op andere streamingdiensten in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan naar al het nieuws over dit programma op Streamwijzer via deze knop.

Verder vind je in op de pagina met het volledige NLZIET aanbod welke films, series en TV-programma’s op dit moment nog meer allemaal op deze Nederlandse streamingdienst te zien zijn.