Waar kan ik de serie Line of Duty online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Line of Duty online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Line of Duty online kijken?

✅ NLZIET: Aangezien de rechten van het programma op dit moment in handen zijn van de NPO, zijn alle seizoenen van de serie nu te bekijken op de streamingdienst NLZIET. Bekijk direct Line of Duty op NLZIET.

✅ Netflix: Op het moment van schrijven is alleen seizoen 4 van de serie bij Netflix te bekijken. Ga direct naar Line of Duty op Netflix.

Deze serie is niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Disney+, Amazon Prime Video of Videoland.

Verhaal van Line of Duty (2012, 6 seizoenen)

De anticorruptie-eenheid van de politie maakt jacht op corrupte agenten. Hoe ver zijn zij bereid te gaan om de waarheid te achterhalen?

Line of Duty | Series 6 | Trailer - BBC

Streaming informatie over de serie

Titel: Line of Duty
Jaar: 2012
Soort: Serie
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Netwerk: BBC
Duur: 6 seizoenen
Cast: Martin Compston, Vicky McClure, Adrian Dunbar
IMDb: 8.7 uit 43.000 stemmen

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.