Seizoen 6 van Line of Duty is online (vooruit en terug) te kijken op NLZIET

De beoordelingen zijn geweldig en de kijkcijfers lijken ook uitstekend, dus het zesde seizoen van de politieserie Line of Duty is als een must-see te bestempelen. Toch zijn veel mensen benieuwd waar dit seizoen van de populaire serie online te bekijken is. Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van Line of Duty seizoen 6 op NLZIET.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken 🍿

Waar gaat het verhaal van The Bold Type over?

The Bold Type gaat over de medewerkers van het vrouwenblad Scarlet en hun grootse en meeslepende levens. De nieuwe generatie Scarlet-vrouwen steunt elkaar terwijl ze te midden van intimiderende leiders hun eigen stem proberen te vinden. Samen verkennen ze seksualiteit, identiteit, liefde en fashion.

Titel: Line of Duty
Jaar: 2012
Soort: Serie
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Netwerk: BBC
Duur: 6 seizoenen
Cast: Martin Compston, Vicky McClure, Adrian Dunbar
IMDb: 8.7 uit 43.000 stemmen

Wanneer en waar kun je Line of Duty seizoen 6 online kijken?

NLZIET: Bij de streamingdienst NLZIET is deze titel momenteel online te kijken en kun je elke week een aflevering extra vooruit kijken. Ga direct naar de serie op NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.

Verder is dit programma vanuit kanaal NPO Plus momenteel niet te bekijken in het Nederlandse aanbod van grote streamingdiensten als Disney+, Videoland en Amazon Prime Video. Wel is enkel het vierde seizoen op Netflix te zien op het moment van schrijven.

→ Alle huidige en vorige seizoenen van Line of Duty vind je ook hier 🍿

Komt er een Line of Duty seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Ondanks de hoge beoordelingen en flinke kijkcijfers, blijft een verlenging van Line of Duty tot op heden nog uit. Zodra meer bekend is over een mogelijk vervolg, vermelden we het op de website van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er al van Line of Duty seizoen 6?

Bekijk hieronder de trailer van het zesde seizoen van Line of Duty.