Actiefilm Line of Duty (2019) staat vanaf vandaag op Netflix

Het is weer tijd voor een flinke portie keiharde actie, want de film Line of Duty uit 2019 met Aaron Eckhart in de hoofdrol is vanaf donderdag 14 januari 2021 te streamen op Netflix. In dit artikel vind je het verhaal van de film en kun je alvast de trailer bekijken. Je streamt de titel direct bij Netflix via de onderstaande rode knop.

Line of Duty (2019) op Netflix in Nederland

Onder alle nieuwe films en series op Netflix in januari 2021 vallen dit keer heel wat toptitels. Zo is het elfde en laatste seizoen van Modern Family al tegelijkertijd verschenen met het derde seizoen van Cobra Kai en komt ook seizoen 8B van Suits nog op de streamingdienst deze maand. Daarnaast is vandaag ook de tijdloze komedie Easy A uit 2010 met Emma Stone in de hoofdrol op Netflix verschenen, samen met Line of Duty (2019).

Verhaal

Frank Penny is een te schande gemaakte agent die op zoek is naar een schot op de verlossing na het doden van een kinderontvoerder. Met het leven van de 11-jarige dochter van de politiechef op het spel, gaat Frank schurkenstreken om haar te proberen te redden. Maar om het meisje te vinden zal Frank de hulp nodig hebben van vlogger Ava Brooks, wiens live-streaming nieuwszender elke beweging van Frank uitzendt. Terwijl een stad toekijkt, racen Frank en Ava tegen de tijd en moeten ze niet alleen elke gewaagde hindernis onder ogen zien, maar ook de broer van de ontvoerder die uit is op wraak.

Trailer


Details van de film

Titel: Line of Duty
Soort: Film
Jaar: 2019
Duur: 1 uur en 38 minuten
Categorie: Actie, Misdaad, Thriller
Regisseur: Steven C. Miller
Schrijver: Jeremy Drysdale
Cast: Aaron Eckhart, Courtney Eaton, Ben McKenzie
IMDb: 5.3 uit 5.300 stemmen

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.