🎥 | Linda’s Wintermaand gemist: André van Duin & Nikkie de Jager

Het tweede seizoen van Linda’s Wintermaand is van start gegaan. In de eerste aflevering waren Nikkie de Jager (ook bekend als NikkieTutorials) en André van Duin te gast. Twee fantastische gasten natuurlijk. Als je de uitzending gemist hebt, kun je hem hieronder gratis en eenvoudig online terugkijken.

Video: Linda’s Wintermaand gemist – André van Duin & Nikkie de Jager

Je kunt Linda’s Wintermaand hier bij NLZIET of bij KIJK online terugzien, maar ook bij Streamwijzer zijn volledige uitzendingen en fragmenten eenvoudig te bekijken. In de onderstaande video stream je de hele uitzending van zondag 5 december 2021 met Linda de Mol, Nikkie de Jager en André van Duin. Veel kijkplezier!

Ook fragmenten terug te zien

Mocht je liever een paar losse fragmenten bekijken van de uitzending van Linda’s Wintermaand op zondag 5 december 2021 met André van Duin en Nikkie de Jager, dan kun je daarvoor hieronder ook terecht. Zo vind je in de onderstaande video Nikkie’s heftige verhaal over de chantage rondom haar coming out.

André van Duin vertelde verder in gesprek met Linda de Mol over zijn jeugd.

In het onderstaande fragment kijk je terug wat Nikkie de Jager ons liet weten over de brute roofoverval in de zomer van 2020.

Meer informatie: dit is Linda’s Wintermaand 2021

Linda de Mol ontvangt iedere zondag in december steeds twee interessante, spraakmakende Nederlanders. Dit zijn altijd twee gasten met uiteenlopende achtergronden: van politici en presentatoren, tot succesvolle zangers, sporters, acteurs en realitysterren. Stuk voor stuk boeiende persoonlijkheden. En allemaal met hun eigen verhaal.

Samen met Linda halen ze herinneringen op, herinneringen aan de mooiste en belangrijkste momenten van hun leven tot nu toe. Het gesprek kan over alles gaan: Indrukken van hun jeugd, eerste carrière-stappen, favoriete vakantiebestemmingen, grote liefdes, levensbepalende momenten zoals huwelijken of de geboorte van hun kinderen. Gebeurtenissen waar ze door zijn geraakt, waar ze hard om hebben gelachen – momenten die belangrijk voor ze zijn en die ze graag willen delen.

TitelLinda’s Wintermaand
SoortSerie
Jaar2020
Duur2 seizoenen
CategorieTalkshow
KijkenBekijk direct bij NLZIET
KijkenBekijk direct bij KIJK

Synopsis: NLZIET