Splinternieuwe afleveringen van ‘The Lincoln Lawyer’ zijn nú te zien

Heb je het afgelopen jaar genoten van het eerste seizoen van The Lincoln Lawyer? Zorg dan dat je vanavond zo min mogelijk ingepland hebt, want de eerste vijf afleveringen van seizoen 2 zijn nú te zien op Netflix. Topadvocaat Mickey Haller keert weer terug om vanuit zijn auto een aantal lastige zaken op te lossen.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Dit kunnen we verwachten van ‘The Lincoln Lawyer’ seizoen 2

The Lincoln Laywer was een van de populairste series van 2022 en daarom was het niet gek dat er razendsnel een tweede seizoen besteld werd. Opnieuw mag Manuel Garcia-Rulfo de hoofdrol vertolken en verschijnt hij als de charmante Mickey Haller, die in het eerste seizoen de ene na de andere zaak oploste vanaf de achterbank van zijn auto. Dit leverde hem een hoop faam op. In het tweede seizoen wordt hij geconfronteerd met de slechte kanten van zijn hernieuwde status.

Naast Garcia-Rulfo keert ook Neve Campbell (Scream) terug. Daarnaast verschijnt Lana Parrilla, die we nog kennen van Once Upon a Time, als de nieuwe liefde van Mickey. Benieuwd geworden? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

The Lincoln Lawyer | Season 2 Part 1 Official Trailer | Netflix

We hebben nog vijf afleveringen tegoed

Het is goed om te weten dat dit seizoen van The Lincoln Laywer is opgedeeld in twee delen. Netflix doet dit tegenwoordig wel vaker: ze zetten eerst een paar afleveringen online, maar houden er nog een paar achter de hand voor later. Ook nu is dat weer zo.

Netflix heeft vandaag, op donderdag 6 juli, de eerste vijf afleveringen live gezet. De laatste vijf volgen op donderdag 3 augustus. Hieronder vind je het uitzendschema van het tweede seizoen.

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag6 juli 2023
2Donderdag6 juli 2023
3Donderdag6 juli 2023
4Donderdag6 juli 2023
5Donderdag6 juli 2023
6Donderdag3 augustus 2023
7Donderdag3 augustus 2023
8Donderdag3 augustus 2023
9Donderdag3 augustus 2023
10Donderdag3 augustus 2023

Meer informatie over ‘The Lincoln Lawyer’

Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière — en zijn bekende Lincoln — weer op als hij een moordzaak aanneemt.

TitelThe Lincoln Lawyer
Jaar2022-
SoortSerie
TaalEngels
Duur2 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
IMDb7,7 uit 42.000 stemmen
MakerTed Humphrey
CastManuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton, Angus Sampson, Jazz Raycole, Christopher Gorham, Ntare Guma Mbaho Mwine, Michael Graziadei, Lamont Thompson, Jamie McShane, Krista Warner

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.