Chris Hemsworth test of hij het lichaam van een superheld heeft in ‘Limitless’ op Disney+

De meeste mensen zullen Chris Hemsworth vooral kennen van zijn rol als superheld Thor in het Marvel Cinematic Universe. Maar hoe sterk en gezond is zijn lichaam daadwerkelijk? En kan je als mens eigenlijk je verouderingsproces tegengaan door je lichaam tot het uiterste te drijven? De acteur test dit uit en gaat tot het gaatje in zijn nieuwe serie Limitless with Chris Hemworth, vandaag vanaf 09:00 uur Nederlandse tijd te zien op Disney+.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Chris Hemsworth test zijn lichaam in nieuwe serie ‘Limitless’

Is het mogelijk om de superkrachten in jezelf te ontwaken door lichamelijk tot het uiterste te gaan? Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek blijkt dat dit zeker kan. Door tot het gaatje te gaan zou je bepaalde krachten in je lichaam kunnen ontgrendelen, waardoor je ziektes tegen kan gaan, het verouderingsproces kan terugdraaien en zelfs je levensduur kan verlengen. En wie kan deze theorie nou beter testen dan superheld Thor—of de acteur die zijn rol speelt?

Chris Hemsworth (ook bekend van Netflix-films Spiderhead en Extraction) gaat in zijn gloednieuwe serie Limitless de uitdaging aan. Door een aantal grensverleggende opdrachten uit te voeren probeert hij deze wetenschappelijke beweringen te testen. En dit is niet mals… Zo moet hij proberen kalm te blijven tijdens een wandelingetje op het dak van een 900 meter hoge wolkenkrabber, is vier dagen niet eten nodig om zijn systeem te resetten en staat ook een zwem van 240 meter door ijskoud water op het programma. Pittig!

‘Limitless with Chris Hemsworth’ is nu te zien op Disney+

Naast de gloednieuwe kerstserie The Santa Clauses zal Disney+ vandaag, op woensdag 16 november om 9 uur ’s ochtends Nederlandse tijd, ook de serie Limitless with Chris Hemsworth toegevoegd aan haar aanbod. Alle zes afleveringen verschijnen tegelijkertijd op de streamingdienst, dus dit betekent dat je lekker kunt gaan bingen! De docuserie wordt door National Geographic “onderhoudend, meeslepend en levensveranderd” genoemd, dus dat belooft veel goeds.

Drie redenen om de serie te kijken:
1️⃣ Thor-acteur Chris Hemsworth is de perfecte kandidaat om te testen hoe ver het menselijk lichaam kan gaan
2️⃣ Met zes afleveringen die tegelijkertijd in première gaan ideaal om te bingen
3️⃣ Volgens National Geographic is de serie levensveranderend

Meer informatie over de serie

Wat als je weer kon strijden en het volledige potentieel van het menselijk lichaam zou ontdekken? Filmster Chris Hemsworth verkent dit revolutionaire idee in de nieuwe National Geographic original-serie Limitless with Chris Hemsworth, gemaakt door Darren Aronofsky en afkomstig van zijn productiebedrijf Protozoa Pictures en Jane Roots Nutopia. Onderhoudend, meeslepend en levensveranderend, herschrijft Limitless de regels om langer beter te leven.

TitelLimitless with Chris Hemsworth
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 6 afleveringen
TaalEngels
GenreDocumentaire
CastChris Hemsworth

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.