Heftig: Lil’ Kleine onder schot beroofd van peperduur Rolex horloge

Wie de documentaire Tijd Is Geld op Videoland of de realityserie Jaimie: In The Vaes Lane op discovery+ heeft gezien, weet vast dat rapper Lil’ Kleine (echte naam: Jorik Scholten) houdt van mooie horloges. Gisterenavond is de artiest iets enorm heftigs overkomen: hij is onder schot beroofd van zijn peperdure Rolex.

Lil’ Kleine beroofd van peperdure Rolex

In een heftige beroving die donderdagavond 4 november 2021 rond 23:30 plaatsvond bij de albumreleaseparty van dj en producer Jack Shirak is rapper Lil’ Kleine onder schot gehouden door drie mannen. Vervolgens zou hij met het pistool zijn geslagen en is het horloge van hem afgenomen.

Bij het feest waren ook andere bekende genodigden aanwezig, waaronder Bilal Wahib, Ronnie Flex en Monica Geuze (tevens de ex-vriendin van de populaire rapper). Al snel na de beroving kwam de politie het pand in en werd iedereen gevraagd om het gebouw te verlaten. Jorik Scholten zou zijn gezien met een bebloed gezicht. Op dit moment is niet bekend hoe het met de rapper gaat, maar iedereen begrijpt natuurlijk wat voor ongelooflijk heftige situatie dit moet zijn.

Videoland-documentaire ‘Tijd Is Geld’

Eerder was Lil’ Kleine al te zien in de documentaire Tijd Is Geld op Videoland. Hierin reist Jasper af naar Dubai om het verjaardagscadeau van Lio, het 1-jarige zoontje van de rapper, persoonlijk af te leveren. Werknemers Ramon en Rutger vliegen zwaarbeveiligd per helikopter naar hun horlogedeal. Ondertussen treft Jasper de vijf meest prominente horlogehandelaren van de wereld.

TitelTijd Is Geld
SoortSerie
Jaar2021
Duur1 seizoen
CategorieDocumentaire
BekijkenBekijk direct op Videoland
Tijd Is Geld | Nu te zien

Realityserie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ op discovery+

Ook bij discovery+ hebben we al een inkijkje gekregen in het leven van de rapper, want daar is de populaire realityserie Jaimie: In The Vaes Lane te streamen. De Nederlandse influencer Jaimie Vaes is met 329.000 volgers op Instagram snel in bekendheid aan het groeien, maar zij staat ook te boek als de vriendin en toekomstige vrouw van Jorik Scholten (bekend onder de artiestennaam Lil’ Kleine). Zelf is zij inmiddels 31 jaar en werd ze bekend als styliste en presentatrice bij programma’s op YouTube en MTV. Jaimie is samen met Lil’ Kleine sinds 2017 en in juni 2019 hebben zij een zoon met de naam Lío Zion gekregen. Via sociale media laat ze duidelijk zien hoe glamorous haar leven is, maar in de realityserie Jaimie Vaes: In The Vaes Lane krijgen we meer te zien over de hectiek in haar dagelijks leven.

TitelJaimie: In The Vaes Lane
SoortSerie
Jaar2021
Duur2 seizoenen
CategorieReality
BekijkenBekijk direct op discovery+
Jaimie: In the Vaes Lane | discovery + | Trailer

Synopsis: Videoland / discovery+

Notitie: De Rolex die te zien is op de bijgevoegde afbeelding is niet het desbetreffende horloge in het artikel.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.