Pixar-film ‘Lightyear’ is nu te huur bij Pathé Thuis

Buzz Lightyear kennen we natuurlijk allemaal van Toy Story, en sinds dit jaar heeft hij ook zijn eigen film. In Lightyear gaat hij op een spannende missie in de ruimte. De animatiefilm van Pixar verscheen in juni in de bioscopen en is vanaf vandaag ook online te huur. Lightyear is namelijk nu verkrijgbaar bij Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Gloednieuwe Pixar-film vertelt het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear

Nog voordat Buzz Lightyear met Woody, Mr. Aardappelhoofd en alle anderen allerlei avonturen beleefde, maakte de ruimteheld ook al het één en ander mee. De nieuwste Pixar-film vertelt dit achtergrondverhaal van Buzz Lightyear. We volgen hem tijdens een spannende missie in de ruimte.

De stemmen zijn ingesproken door Chris Evans, Keke Palmer, Peter Sohn en Taika Waititi. Reken dus niet op de bekende stem van Tim Allen, die verantwoordelijk was voor Buzz Lightyear in de Toy Story-films. Hij is nu vervangen door Evans. In de Nederlandse versie hoor je de stemmen van onder meer Matteo van der Grijn, Ronald Goedemondt en Willie Wartaal. De film werd geregisseerd door Angus Maclane, die eerder topfilms als Finding Dory (2016), Up (2009) en Toy Story 3 (2010) maakte.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Topregisseur Angus MacLane (Finding Dory, Up) stond aan het roer
2️⃣ Captain America’s Chris Evans sprak de stem van Buzz Lightyear in
3️⃣ Geprezen om de animaties, stemacteurs en visuals

Vanaf 30 september is ‘Lightyear’ te huur bij Pathé Thuis

Vanaf vrijdag 30 september is het mogelijk om de animatiefilm bij Pathé Thuis te huren voor een prijs vanaf €4,99. Eerder kon je hem al via Disney+ streamen en bij Pathé Thuis kopen (vanaf €15,99), maar nu kun je hem dus ook voor een lagere prijs bekijken. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt Lightyear vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

Dit gloednieuwe sci-fi actie-avontuur vertelt het achtergrondverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In Lightyear volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte.

TitelLightyear
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels, Nederlands
IMDb5,9 uit 93.000 stemmen
CategorieAnimatie, Actie, Avontuur, Familiefilm
RegisseurAngus MacLane
CastChris Evans, Keke Palmer, Peter Sohn, Taika Waititi, Dale Soules, James Brolin, Uzo Aduba, Isiah Whitlock Jr., Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez, Keira Hairston, Matteo van der Grijn, Ronald Goedemondt, Willie Wartaal, Evita Mac-Nack, Mark Rietman, Marjolijn Touw

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.