Waar kun je de film ‘Lightyear’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Lightyear (2022) online kijken kunnen. De Pixar-film over het geliefde astronautenspeelgoed Buzz Lightyear uit de Toy Story-reeks is sinds juni te zien in de bioscoop en heeft in de cast stemmen van onder andere Chris Evans, Keke Palmer, Peter Sohn en Taika Waititi. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Lightyear’ (2022) online kijken?

Disney+➡️ Ga direct naar Lightyear op Disney+ in Nederland. Naast deze nieuwe titel is er ook een grote collectie van Pixar-films te zien, waaronder de Toy Story-films en de gloednieuwe documentaire Beyond Infinity: Buzz and the Journey to Lightyear.
🔜 Pathé ThuisDeze streamingdienst voegt de nieuwste bioscoopfilms van Disney/Pixar doorgaans gelijktijdig met of snel na Disney+ aan het aanbod toe, waardoor ze er zonder abonnement te huur en te koop zijn. Zoek Lightyear bij Pathé Thuis.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Lightyear niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Lightyear nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Lightyear’ (2022)

“Lightyear” vertelt het oorsprongsverhaal van Buzz Lightyear, de ruimteheld waarop het actiefiguur is gebaseerd. Het verhaal volgt de legendarische Space Ranger nadat hij samen met zijn commandant en hun bemanning is achtergelaten op een vijandige planeet op 4,2 miljoen lichtjaar van de aarde.

Terwijl Buzz probeert een weg terug te vinden door ruimte en tijd, wordt hij vergezeld door een groep ambitieuze rekruten en zijn charmante robotrechterhand Sox. Wat de zaak bemoeilijkt en de missie bedreigt is de komst van Zurg, een machtige verschijning met een leger meedogenloze robots en een mysterieuze agenda.

Streaming informatie over de film

TitelLightyear
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieAnimatie, Actie, Avontuur
IMDb5,2 uit 29.000 stemmen
RegisseurAngus MacLane
CastChris Evans, Keke Palmer, Peter Sohn, Taika Waititi, Dale Soules, James Brolin, Uzo Aduba, Mary McDonald-Lewis, Isiah Whitlock Jr.

Synopsis: Disney