Lieve Mama seizoen 2 op Videoland | Nieuws, trailer en datum

Esther Verhoef (1968) is een van de succesvolste en meest veelzijdige schrijvers van Nederland. In 2015 schreef zij het boek Lieve Mama en wist daarmee een nominatie voor de NS Publieksprijs van dat jaar in de wacht te slepen. Daarnaast werd zij de winnaar van de Gouden Strop in 2016. Nu is besloten door RTL’s streamingdienst Videoland om het verhaal van de spannende thriller Lieve Mama te verfilmen in een serie van 6 afleveringen. Fans zijn na de publicatie op 15 oktober 2020 echter benieuwd of er ook een tweede deel van de bloedstollende serie volgt. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Lieve Mama seizoen 2 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van Lieve Mama over?

Bereid je voor op een deze spannende psychologische thriller, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Esther Verhoef. Helen (Rifka Lodeizen) en Ralf (Shahine El-Hamus) raken, ieder op hun eigen manier, betrokken bij een overval met dodelijke afloop.

Titel: Lieve Mama
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Categorie: Thriller
Cast: Aiko Beemsterboer, Guy Clemens, Shahine El-Hamus
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Videoland
Bestel: Bekijk direct het boek waarop Lieve Mama is gebaseerd op Amazon.nl
Bestel:
Bekijk direct het boek waarop Lieve Mama is gebaseerd op Bol.com

Wanneer komt Lieve Mama seizoen 2 op Videoland?

Wanneer komt Lieve Mama seizoen 2 op Videoland?

Momenteel is er helaas nog niets bekendgemaakt over plannen om een tweede seizoen te produceren. Mocht het er komen, dan zal het echter niet voor 2021 zijn. Zodra we meer over een verlenging of release datum weten, zal het nieuws via je mail bekendgemaakt worden.

Komt de serie Lieve Mama ook naar Netflix?

Hier kunnen we helaas heel duidelijk antwoord op geven: nee. De thrillerserie is geproduceerd door Videoland en zal enkel op die streamingdienst verschijnen. Een Netflix-abonnement zal je dus niet verder helpen in dit geval.

→ Het boek waarop de series Lieve Mama is gebaseerd vind je hier 🍿

Komt er een Lieve Mama seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien de komst van seizoen 2 nog niet zeker is, weten we ook nog niets over deel 3. Zodra we meer weten, zal het nieuws op Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Lieve Mama seizoen 2?

Er is nog geen trailer van een mogelijk tweede seizoen, maar natuurlijk al wel van het eerste!