Nederlandse romkom ‘Liefde Zonder Grenzen’ (2021) is nu te zien bij Pathé Thuis

Lekker wegzwijmelen en grinniken bij een Nederlandse komedie. Soms heb je van die dagen dat dat precies is waar je zin in hebt. Nu is er vandaag kakelvers kijkvoer online verschenen voor liefhebbers van de Nederlands romkom, want sinds donderdag 20 januari 2022 is Liefde Zonder Grenzen (2021) met onder andere Yolanthe Cabau, Abbey Hoes en Jim Bakkum op de streamingdienst Pathé Thuis te zien.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Romantische komediefilm ‘Liefde Zonder Grenzen’ (2021) is vanaf donderdag 20 januari te zien bij Pathé Thuis

Het is een hele opgave om een Nederlandse romkom op te noemen waarin geen rol was weggelegd voor Yolanthe Cabau, Abbey Hoes, Jim Bakkum, Soy Kroon of Freek Bartels. Toch weten ze elke keer weer een heerlijk stuk voor het witte doek te produceren. Nu het gat tussen de bioscooplancering en thuispremière steeds kleiner wordt, kunnen we ook al snel in onze eigen woonkamer van hun nieuwste oer-Hollandse creatie genieten.

Liefde Zonder Grenzen is nu te streamen via Pathé Thuis. Deze videodienst heeft de uitzendrechten alvast gekregen, terwijl de film op het moment van schrijven nog niet te zien is bij Netflix, Videoland, Disney+ of een andere streamingdienst. Je kunt ervoor kiezen om de film te huren of te kopen. Wanneer je hem huurt, krijg je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Vervolgens heb je 48 uur om hem volledig af te spelen.

Onderscheidende factoren tussen de Nederlandse romkoms

Deze Hollandse versnapering past hartstikke goed in het rijtje van zijn voorgangers, maar toch hebben de makers deze titel op verschillende punten weten te onderscheiden van andere romantische komedies van eigen bodem. Zo is het inmiddels wel duidelijk geworden dat er bijna altijd een rol voor Jim Bakkum is weggelegd, maar is het voor de eerste keer dat we hem gevoelens zien krijgen voor hetzelfde geslacht. De producenten hebben gekozen voor diversiteit, wat natuurlijk alleen maar aan te moedigen is.

Daarnaast blijft het niet alleen maar luchtig in de film, want er wordt een zwaar onderwerp aan de verhaallijn toegevoegd voor één van de hoofdrolspelers. Zo kun je ook daadwerkelijk een paar belangrijke levenslessen uit Liefde Zonder Grenzen meenemen en er wat van opsteken. De film brengt je dus een lach en een traan.

Liefde Zonder Grenzen (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

Liefde Zonder Grenzen is een verfrissende romantische komedie die de liefde viert voor iedereen. De liefdeslevens van de zussen Eva (Yolanthe Cabau) en Lieke, broer Maarten (Jim Bakkum) en vader Ferry zijn totaal verschillend van elkaar en verlopen allesbehalve standaard. Zal de liefde ondanks alle vooroordelen uiteindelijk toch overwinnen?

TitelLiefde Zonder Grenzen
SoortFilm
Jaar2021
TaalNederlands
Duur1 uur en 35 minuten
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurAppie Boudellah, Aram van de Rest
CastYolanthe Cabau, Abbey Hoes, Jim Bakkum, Soy Kroon, Freek Bartels, Selma Omari, Hajo Bruins, Hassan Slaby, Melissa Drost, Edwin Jonker

Synopsis: Splendid Film