Libéma Open 2024: live kijken op tv en online | Tennis van 8-16 juni

Het is tijd voor een tennistoernooi in Nederland. Veel mensen vragen zich dan ook af hoe ze alle wedstrijden tijdens het Libéma Open van 8 tot en met 16 juni 2024 kunnen kijken. Dit jaarlijkse terugkerend tennistoernooi wordt op gras gespeeld bij de Autotron Expodome in Noord-Brabant. In dit artikel geven wij aan of alle wedstrijden op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, discovery+, Disney+, HBO Max, NLZIET, SkyShowtime, Videoland, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender het tennistoernooi eventueel ook vertoont.

Waar kun je alle wedstrijden tijdens het Libéma Open van 8 tot en met 16 juni 2024 online kijken?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote tenniswedstrijden en toernooien. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van het Libéma Open 2024 per videodienst in Nederland. Ook zijn we dieper in het toernooi gedoken, zodat jij helemaal op de hoogte bent.

✅ Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar het Libéma Open 2024 bij Ziggo Sport. Deze streamingdienst heeft in Nederland dit jaar de uitzendrechten van het Libéma Open in handen. Via kanaal 14 zijn alle wedstrijden direct te volgen, zoals je zult zien in de programmagids. De zenders zijn ook aanvullend beschikbaar via andere providers als KPN en Odido.
NLZIET➡️ Ga meteen naar het Libéma Open 2024 bij NLZIET. Op zaterdag 15 juni 2024 worden er beelden op NPO 1 getoond. Op zondag 16 juni 2024 is om 12:00 uur de finale van het enkelspel van de mannen te zien. Als je je nu aanmeldt, kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar dit tennistoernooi is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als tennis te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ discovery+Helaas is het bij deze streamingdienst niet mogelijk om naar tennis te kijken. Wel kun je hier voor andere sporten terecht, waaronder wielrennen en golf.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om via SkyShowtime het Libéma Open te volgen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je het Libéma Open jammer genoeg niet zien.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn tenniswedstrijden uit het Libéma Open er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit het tennis worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die alle wedstrijden uit het Libéma Open 2024 uitzendt

In Nederland heeft alleen Ziggo Sport de uitzendrechten van het Libéma Open in handen. Hierdoor zijn alle wedstrijden tijdens het toernooi te kijken op televisie via kanaal 14. Naast dit kampioenschap zijn ook de overige ATP-wedstrijden, WTA-toernooien en de strijd om de Billie Jean King Cup, Davis Cup en het Grand Slam-toernooi Wimbledon bij de oranje provider te zien. 👉 Ga meteen naar het Libéma Open bij Ziggo Sport in de programmagids.

Naast wedstrijden uit het Libéma Open zenden de sportkanalen van Ziggo Sport ook nog tal van andere competities en sporten uit. Zo kijk je onder andere naar diverse voetbalwedstrijden. Hoewel de uitzendrechten van de Duitse Bundesliga en Engelse Premier League in handen zijn van Viaplay, heeft Ziggo Sport nog steeds de uitzendrechten van onder andere de Champions League, Spaanse La Liga, Italiaanse Serie A, Turkse Süper Lig, Franse Ligue 1 en de Belgische Jupiler Pro League. Buiten voetbal om kijk je bijvoorbeeld ook naar races uit de Formule E en MotoGP. Net als alle internationale wedstrijden van ‘onze’ Oranje handballers, de European en PGA golf tours, smashes van de Oranje volleybaldames- en heren en alle 14 rondes van de Diamond League atletiekwedstrijden.

Meer informatie over het Libéma Open

CompetitieLibéma Open
SportTennis
DatumZaterdag 8 juni tot en met zondag 16 juni 2024
Locatie🇳🇱 Autotron Rosmalen, Rosmalen, Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.