Dit moet je doen als je de levenslange korting van SkyShowtime niet krijgt

SkyShowtime is eindelijk live in Nederland! Net als HBO Max maakt deze gloednieuwe streamingdienst een spetterende entree door nieuwe abonnees een levenslange korting van 50% aan te bieden als ze in de eerste 42 dagen een abonnement afsluiten. Lukt het jou niet om de korting te verzilveren? In dit artikel leggen we uit welke problemen er kunnen optreden én wat je eraan kunt doen. Update: Inmiddels is deze tijdelijke levenslange kortingsactie verlopen, maar op de pagina wat kost SkyShowtime kun je zien wat de huidige prijs van een lidmaatschap is.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Wat houdt de levenslange korting van SkyShowtime in?

Een abonnement op SkyShowtime kost normaal gesproken €6,99 p/m, maar deze prijs wordt door een speciale actie verlaagd naar een zeer competitief kostenplaatje van slechts €3,49 per maand. Dit betekent dat kijkers voor altijd profiteren van 50% korting. Ook als de prijs in de toekomst mogelijk stijgt, blijft deze korting gelden. Film- en serieliefhebbers hebben 42 dagen de tijd om gebruik te maken van deze actie, want op 6 december a.s. zal de aanbieding verlopen.

Dit moet je doen als de levenslange korting op SkyShowtime niet zichtbaar is in de app

Bij de levenslange korting van HBO Max zagen we dit probleem al, maar bij SkyShowtime blijkt weer dat de kortingsactie vaak niet beschikbaar is in de App Stores. Een medewerker liet ons hierover weten: “Yes, it’s time! De aanbieding ‘voor altijd de helft van de prijs’ is web only, dus meld je aan via je browser om gebruik te maken van dit ‘offer you can’t refuse’…”

Zie je de levenslange korting ook op je pc niet? Dan kun je het proberen in een ander browser of met behulp van de Incognito-modus. Anders kan het helpen om de cookies of de cache van je webbrowser te legen. Lukt het dan nóg niet? Dan is het tot slot mogelijk om gebruik te maken van een speciale actiecode. Volg hiervoor de volgende stappen:

  1. Ga direct hier naar de officiële website van SkyShowtime
  2. Klik op ‘Meld je nu aan’
  3. Vul je e-mail en wachtwoord in
  4. Klik op ‘Heb je een actiecode?’
  5. Vul de volgende code in: NLHPFL2022
  6. Klik op ‘Start abonnement’ en kijken maar!

Dit moet je doen als je al aan de gratis proefperiode van SkyShowtime was begonnen

Was je er op 25 oktober vroeg bij? Dan kan het zomaar zijn dat je de speciale kortingsactie van SkyShowtime gemist hebt en nu al geniet van de gratis proefperiode van 7 dagen. Zonde als je daarna je account nog wil behouden… Gelukkig is het mogelijk om alsnog te profiteren van de korting. Daarvoor moet je onderstaande stappen volgen:

  1. Log in op je bestaande account
  2. Ga in je account naar ‘Lidmaatschap annuleren’ en annuleer hier de gratis proefperiode van 7 dagen. Als je je abonnement via Google of Apple hebt afgesloten, moet je hem rechtstreeks bij de partners annuleren
  3. Ga naar de officiële website van SkyShowtime en maak een gloednieuw account aan. Let op: je hebt hiervoor wel een ander e-mailadres nodig dan je voor je vorige account gebruikte

Als het goed is wordt de levenslange korting automatisch toegepast bij het afsluiten van een nieuw account, maar als deze actie niet zichtbaar is in je webbrowser kun je bij het vorige kopje zien hoe je dit moet oplossen.

Dit moet je doen als je je hebt aangemeld via de SkyShowtime-app maar het proces tijdens het rekenen is afgebroken

Een laatste probleem dat weleens optreedt is dat je je aanmeldt via de SkyShowtime-app, aan het afrekenen bent en het proces per ongeluk afgebroken wordt. Als je vervolgens het aanmeldproces wilt voltooien, krijg je de volledige prijs te zien—dus zonder de korting van 50%. Hoe los je dit op?

SkyShowtime raadt aan om in dit geval het aanmeldproces te voltooien en dus tijdelijk de volledige prijs te betalen. Zij laten weten dat je daarna eenvoudig contact op kunt nemen met de klantenservice en dat zij dan vervolgens regelen dat je je geld terugkrijgt én de levenslange korting wordt toegepast op jouw account.

Meer weten over SkyShowtime?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit nieuwe platform? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en check regelmatig onze social media-kanalen. Verder volg je de laatste nieuwtjes rondom deze nieuwe streamingdienst ook in de Facebook-groep met Nederlandse SkyShowtime kijkers.

SkyShowtime in Nederland
Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.