Herinnering: levenslange kortingsactie van 50% bij HBO Max verloopt binnenkort

HBO Max is door haar lancering op 8 maart 2022 de kersverse nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Om zich van de concurrenten te onderscheiden, heeft WarnerMedia (het bedrijf achter de videodienst) een hele aantrekkelijke introductieprijs gelanceerd. HBO Max biedt nieuwe leden die nu een abonnement nemen een levenslange korting van 50% aan. Wie van deze actie gebruik wil maken, moet wel snel zijn. De aanbieding loopt namelijk op 31 maart af.

HBO Max’ levenslange korting van 50% loopt op 31 maart af

Met de aankondiging van een korting van 50% voor altijd zette HBO Max de streamingwereld in Nederland volledig op zijn kop. De deal werkt als volgt: neem jij vóór 31 maart 2022 één van de twee soorten abonnementen van HBO Max, dan ben jij verzekerd van een levenslange korting van de helft van de gebruikelijke abonnementsprijs. Dat wil zeggen dat zelfs wanneer de prijzen zouden stijgen, jij nog op de korting van 50% kan rekenen.

Let wel op: deze levenslange kortingsactie is alleen van toepassing tot jij je abonnement stopzet. Daarna ben je definitief uitgesloten van de aanbieding. Dat motiveert natuurlijk wel het initiatief om een HBO Max abonnement voor een langere termijn te nemen, in plaats van maandelijks tussen streamingdiensten te switchen. Overigens is deze aanbieding niet via de App Store te claimen, maar wel gewoon hier op de officiële website van HBO Max. Ten slotte is het belang om te weten dat het switchen van een Basic naar Standard abonnement (of omgekeerd) ná 31 maart ook betekent dat je de korting verliest.

Het rijke aanbod van HBO Max

Nu is de levenslange kortingsactie van 50% natuurlijk voor velen een goede reden om een abonnement op de nieuwe streamingdienst te nemen. Daarbovenop komt echter het feit dat je bij de streamingdienst naar een enorm rijk aanbod van topseries en kwaliteitsfilms kunt kijken. HBO Max heeft namelijk niet alleen haar eigen Max Originals als The Flight Attendant en Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (2022), maar het video on demand-platform zet ook een hoop titels van HBO online. Game of Thrones, Euphoria, True Detective, The Sopranos en Sex and the City zijn hier slechts enkele voorbeelden van.

Daarnaast brengt HBO Max de waanzinnig grote collectie van Warner Bros. met zich mee. Een greep titels uit het lijstje topcontent van Warner Bros is de gehele Harry Potter-reeks, Goodfellas, de gloednieuwe film Dune en alle films uit de Lord Of The Rings-serie. Maar ook van alles van DC en Cartoon Network is te zien.

Eerder publiceerden wij al een overzicht van de 10 beste films en series die voorheen in Nederland niet te zien waren, maar nu wel op HBO Max staan, maar op Streamwijzer vind je ook HBO Max’ 10 beste films en 10 beste series. Het volledige aanbod van HBO Max bekijk je hier.

De prijzen tijdens en na de kortingsactie

‘Let’s break it down!’ De prijzen van de verschillende abonnementsvormen op HBO Max: Basic en Standard. Zonder korting gaat Basic €5,99 per maand kosten en voor Standard ben je zonder korting €7,99 per maand kwijt. Het grootste verschil tussen deze twee abonnementsvormen is de hoeveelheid beeldschermen waarop je gelijktijdig naar HBO Max kan kijken. Ook speelt beeldkwaliteit een rol. Met Basic kun je namelijk maar met één beeldscherm tegelijk en tot max 720p (HD) beeldkwaliteit streamen. Met het Standard abonnement kun je echter met drie beeldschermen tegelijk kijken en tot Full HD (1080p) en 4k beeldkwaliteit.

Bovengenoemde prijzen zijn dus zonder korting. Sluit jij een Basic of Standard abonnement vóór 31 maart af bij HBO Max, dan geniet jij van een levenslange korting van 50%. Heb jij dus voor de deadline een abonnement weten af te sluiten, dan zul je voor een Standard abonnement slechts €3,99 per maand betalen en voor een Basic abonnement zelfs maar €2,99 per maand.

‘Basic’ HBO Max abonnement‘Standard’ HBO Max abonnement
Prijs (per maand)€5,99 per maand€7,99 per maand
Prijs (per jaar)€46,99 per jaar€59,99 per jaar
Actieprijs t/m 31 maart€2,99 per maand (levenslang 50% korting)€3,99 per maand (levenslang 50% korting)
Aantal schermen tegelijk1 scherm3 schermen
BeeldkwaliteitHD (720p)Full HD (1080p) & 4K
Aantal downloadsMaximaal 5 downloadsMaximaal 30 downloads
Gratis proefperiodeNeeNee
GebruikersprofielenMaximaal 5 profielenMaximaal 5 profielen
GeluidDolby Atmos 5.1 Surround SoundDolby Atmos 5.1 Surround Sound
Aantal geregistreerde apparatenOnbeperktOnbeperkt
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.