The Letter For The King seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Wie heeft nou niet het boek van Tonke Dragt gelezen in hun jeugd, of zelfs erna? Het eerste seizoen van The Letter For The King, beter bekend als De Brief Voor De Koning, was razend populair op Netflix Nederland! Nu is de vraag van fans wanneer het tweede deel van de serie zal volgen. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van The Letter For The King S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The Letter For The King over?

De Brief voor de Koning volgt het verhaal van een meedogenloze prins die de wereld in duisternis dreigt te storten, wanneer een jonge ridder genaamd Tiuri (Amir Wilson) een epische zoektocht begint om een geheime brief aan de koning af te leveren.

De serie The Letter For The King krijgt op IMDb een 5.9 uit 10.

Wanneer komt The Letter For The King seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt The Letter For The King seizoen 2 op Netflix Nederland?

Momenteel weten we nog niets over een eventuele verlenging van De Brief Voor De Koning voor een tweede seizoen op Netflix. Toch lijkt het erop dat de serie, internationaal beter bekend als The Letter For The King, veel populariteit wint en dus mogelijk kan rekenen op een vervolg. Naar verwachting zal dit in 2021-2022 verschijnen in het geval van publicatie. Mocht er zekerheid komen, dan wordt het nieuws op deze pagina geplaatst.

In de tussentijd zijn vergelijkbare series met The Letter For The King hier te vinden.

Komt er een The Letter For The King seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is nog niet bekend of er een tweede, of laat staan een derde, seizoen van The Letter For The King zal volgen. Zodra we hier meer over weten, wordt het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst.

Welke teaser of trailer is er van The Letter For The King seizoen 2?

Helaas hebben we momenteel geen teaser of trailer van een eventueel tweede seizoen, maar wel zijn er natuurlijk beelden van deel 1 van de serie.