Komt er een ‘Let The Right One In’ seizoen 2 op SkyShowtime?

Ben jij ook fan van de serie Let The Right One In op SkyShowtime? Het eerste seizoen is nu op de streamingdienst te bekijken en veel mensen vragen zich af of het daarmee voorgoed gedaan is, of dat we misschien nog meer kunnen verwachten. Oftewel: komt er een Let The Right One In seizoen 2 op SkyShowtime? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis of claim nog tot eind september alleen hier ruim 33% korting op een lidmaatschap van drie maanden ✅

Komt er een ‘Let The Right One In’ seizoen 2?

Het eerste seizoen van de horrorserie Let The Right One In op SkyShowtime werd goed ontvangen. Toch heeft Showtime Networks, het productiebedrijf dat de serie geproduceerd heeft, besloten helaas niet voor een tweede seizoen te gaan. Het blijft dus bij de tien afleveringen die nu op SkyShowtime te vinden zijn.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Andere horrorseries op SkyShowtime

Er komt dus helaas geen nieuw seizoen van Let The Right One In. Gelukkig zijn er wel een paar vergelijkbare series op SkyShowtime te vinden, zodat je alsnog wat te bingen hebt.

Een voorbeeld van een toffe horrorserie die je nu op de streamingdienst kunt vinden, is Yellowjackets. Het verhaal draait om een vrouwenvoetbalteam dat na een vliegtuigongeluk in de Canadese wildernis terechtkomt. Terwijl ze wanhopig proberen te overleven, drijven de gebeurtenissen ze tot waanzin. Zelfs 25 jaar na dato heeft deze periode nog een grote impact op de (inmiddels volwassen) vrouwen. Meer over het verhaal verklappen zou zonde zijn, dus dat doen we niet. Wat we wel kunnen vertellen is dat de serie zeven Emmy-nominaties bemachtigde en volgens veel kijkers wordt gezien als een titel die je niet mag missen. Een echte aanrader dus.

📺 Benieuwd geworden? Lees hier alles over Yellowjackets of bekijk de geprezen serie direct op SkyShowtime.

Daarnaast is ook The Midwich Cuckoos een echte aanrader. Deze serie neemt ons mee naar een vreedzaam dorpje in Engeland dat wordt opgeschrikt door een merkwaardige gebeurtenis: twaalf uur lang is iedereen buiten bewustzijn en als ze weer ontwaken zijn alle vrouwen zwanger. De angstaanjagende kinderen die geboren worden, zetten Midwich totaal op zijn kop.

📺 Benieuwd geworden? Lees hier alles over The Midwich Cuckoos of bekijk de bloedstollende serie direct op SkyShowtime.

Waar gaat het verhaal van ‘Let The Right One In’ over?

Nadat de twaalfjarige Eleanor in een vampier is veranderd, doet haar vader Mark er alles aan om voor haar menselijk bloed te vinden. Na tien jaar in afzondering te hebben geleefd, besluiten ze om terug naar New York te gaan om een remedie te zoeken.

TitelLet The Right One In
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Horror
IMDb7.5 uit 5.200 stemmen
CastDemián Bichir, Anika Noni Rose, Grace Gummer
Let The Right One In | Official Trailer | SHOWTIME

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie ‘Let The Right One In’ online kijken?

    Let The Right One In is geproduceerd door Showtime en is in Nederland dus enkel op SkyShowtime te zien. We verwachten de serie niet op andere streamingdiensten als Netflix, Disney+, HBO Max of Amazon Prime Video.

  • Wanneer komt ‘Let The Right One In’ seizoen 2 op SkyShowtime?

    Op dit moment is het helaas al duidelijk dat er geen tweede seizoen van Let The Right One In gaat komen. We zetten hier vergelijkbare horrorseries op een rij om in plaats daarvan te kijken.


Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.