Waar kun je de film ‘The Lesson’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Lesson (2022) online kijken kunnen. Deze film speelt zich af op een landgoed, waar een ambitieuze schrijver in de leer gaat bij een beroemde auteur. En die blijkt behoorlijk wat geheimen te hebben… In dit artikel geven wij aan of deze titel op het moment van schrijven te zien is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘The Lesson’ (2023) online kijken?

The Lesson is hier vanaf zondag 7 juli 2024 te streamen. Hieronder vind je precies hoe het zit serie per videodienst in Nederland.

🔜 SkyShowtime➡️ Ga meteen naar The Lesson op SkyShowtime. De film gaat hier op zondag 7 juli in première. En als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft The Lesson helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze film jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is de film The Lesson niet te streamen.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Lesson’ (2023)

Liam, een jonge en ambitieuze schrijver, accepteert vol enthousiasme een baan als bijlesdocent op het familielandgoed van zijn idool, de beroemde auteur J.M. Sinclair. Al snel beseft Liam dat hij verstrikt is geraakt in een web van familiegeheimen, wrok en wraak. Sinclair, zijn vrouw Hélène en hun zoon Bertie kampen met een duister verleden dat zowel de toekomst van Liam als die van henzelf bedreigt. Wanneer de grenzen tussen meester en protegé vervagen, worden klasse, ambitie en verraad een levensgevaarlijke combinatie in deze spannende, duistere thriller.

Streaming informatie over de film

TitelThe Lesson
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 43 minuten
TaalEngels
GenreDrama, Thriller
RegisseurAlice Troughton
CastRichard E. Grant, Julie Delpy, Daryl McCormack, Stephen McMillan, Crispin Letts, Tomas Spencer, Joseph Meurer

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.