Misdaadfilm ‘Legend’ (2015) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de avontuurlijke Nederlandse familiefilm Legend uit 2015 geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. Legend is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay of Amazon Prime Video, maar wel op Videoland.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Legend (2015) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was De Piraten van Hiernaast nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 18 van 2022 is Legend de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Brian Helgeland en heeft in de cast sterren als Tom Hardy, Emily Browning, Taron Egerton en David Thewlis. Deze week is Legend maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 9 mei 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘Legend’ (film, 2015)

De gebroeders Kray weten in de jaren ’60 langzaam heel crimineel Londen over te nemen en lijken onoverwinnelijk. Wanneer Reggie echter verliefd wordt ontstaat er wrijving tussen de broers en begint hun imperium scheurtjes te vertonen.

TitelLegend
SoortFilm
Jaar2015
TaalEngels
Duur2 uur en 6 minuten
CategorieBiografie, Misdaad, Drama
IMDb6,9 uit 175.000 stemmen
RegisseurBrian Helgeland
CastTom Hardy, Emily Browning, Taron Egerton, David Thewlis

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film Legend uit 2015, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €3,99 (HD) / €2,99 (SD) op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €7,99 (HD) / €5,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis