Waar kan ik de serie Legacies (2018) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe je de serie Legacies online kijken kunt. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie van The CW op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Legacies online kijken?

The CW: In 2018 is de serie Legacies gelanceerd door het televisienetwerk The CW. Met een VPN kun je direct beginnen met kijken en dat kost helemaal niets. Ga direct naar de serie op de website van The CW.

In Nederland is er nog geen streamingdienst geweest die de rechten van The CW heeft overgekocht, waardoor deze serie niet te zien is in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of Videoland. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van alle afleveringen van Legacies.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN voor maar €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Legacies op de website van The CW en begin met kijken! 🍿

Verhaal van Legacies (2018)

Voortbordurend op de traditie van The Vampire Diaries en The Originals, het verhaal van de volgende generatie bovennatuurlijke wezens op The Salvatore School for the Young and Gifted. De dochter van Klaus Mikaelson, de 17-jarige Hope Mikaelson; de tweeling van Alaric Saltzman, Lizzie en Josie Saltzman; en andere jonge volwassenen worden op de meest onconventionele manier volwassen, opgevoed om hun beste zelf te zijn… ondanks hun ergste impulsen.

LEGACIES Official Trailer 2018

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2018
Soort: Serie
Categorie: Avontuur, Drama, Fantasy
IMDb: 7.5 uit 20.000 stemmen
Duur: 3 seizoenen
Maker: Julie Plec
Cast: Danielle Rose Russell, Aria Shahghasemi, Quincy Fouse

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.