Waar kun je de film ‘Le Mans ’66’ (2019) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Le Mans ’66’ online kijken kunnen. Deze hitfilm staat ook bekend onder zijn alternatieve titel Ford v Ferrari. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2019 met een IMDb-score van 8.1 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Le Mans ’66’ uit 2019 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Le Mans ’66 is een titel uit het jaar 2019 in het genre ‘Biografie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.1, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Le Mans ’66 bij Disney+. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je ruim 16% korting op een jaarabonnement.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Le Mans ’66 bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
💿 BolJe kunt de dvd en Blu-ray ook bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu Le Mans ’66 bij Bol.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Le Mans ’66 kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Le Mans ’66.

Gratis online kijken naar Le Mans ’66

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Le Mans ’66 bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, wel op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Matt Damon en Christian Bale spelen de hoofdrollen in ‘Le Mans ’66’, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de visionaire Amerikaanse auto-ontwerper Carroll Shelby en de onbevreesde Britse coureur Ken Miles. Samen bouwden ze een revolutionaire raceauto voor Ford Motor Company en gingen in 1966 de strijd aan met de dominerende racewagens van Enzo Ferrari tijdens de 24 uur van Le Mans in Frankrijk.

TitelLe Mans ’66
Jaar2019
SoortFilm
CategorieBiografie
IMDb-cijferGemiddeld 8.1 uit 10

Synopsis: Disney+