Waar kan ik de serie Law & Order: Special Victims Unit (1999) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Law & Order: Special Victims Unit uit 1999. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 8 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Law & Order: Special Victims Unit uit 1999 online kijken?

Amazon Prime Video: Bij Amazon Prime Video is deze titel op dit moment te zien. Je kunt nu 30 dagen gratis kijken. Ga direct naar de serie op Amazon Prime Video.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Prime Video Store: Bij de Prime Video Store is deze titel momenteel beschikbaar. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Verhaal van Law & Order: Special Victims Unit (1999)

Deze serie volgt de Special Victims Unit, een speciaal opgeleid team van detectives in de N.Y.P.D., die seksueel gerelateerde misdaden onderzoeken.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 1999
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Makers: Dick Wolf
Cast: Mariska Hargitay, Christopher Meloni, Ice-T
IMDb: 8 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.