Waar kun je de film ‘Late Night with the Devil’ (2023) online kijken in Nederland?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Late Night With the Devil (2023) online kijken kunnen. Deze horrorfilm speelt zich af in 1977 en draait om een talkshow voor slapeloze mensen. Als Jack Delroy een Halloween-special plant, laat hij het kwaad los in duizenden slaapkamers. In dit artikel geven wij aan of je de horrorfilm op het moment van schrijven kunt bekijken op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Late Night with the Devil’ (2023) online kijken?

In 2023 verscheen de horrorfilm Late Night with the Devil. David Dastmalchian (Oppenheimer) schittert hierin als Jack Delroy, de presentator van een late-night talkshow in de jaren 70. We bekijken een opname van een aflevering uit 1977, toen de hel losbrak op televisie. Hoe kunnen we in Nederland naar deze veelbesproken horrorfilm kijken? Hoewel je hem hier nog niet op een streamingdienst kunt kijken, kun je Late Night with the Devil tóch zien door het gebruik van een goede VPN. ➝ Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar Late Night with the Devil kijken bij de streamingdienst AMC+. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. In een paar simpele stappen werkt het gebruik van dit systeem als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Late Night with the Devil bij AMC+ en begin met kijken! 🍿

Momenteel biedt deze methode de enige bij ons bekende mogelijkheid om vanuit Nederland online te kijken naar de film. Hieronder staan de streamingopties nog eens op een rijtje.

🌎 AMC+➡️ Lees direct alles over streaming van Late Night with the Devil met een VPN. Met een goede VPN kun je toegang krijgen tot het aanbod van het Amerikaanse video on demand-platform AMC+.
⛔️ Amazon Prime VideoMomenteel kun je niet naar Late Night with the Devil kijken op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Late Night with the Devil is momenteel niet te zien op Disney+.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Late Night with the Devil bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst biedt veel nieuwe films aan, maar Late Night with the Devil is hier nog niet te vinden.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Late Night with the Devil’ (2023)

Een televisie-uitzeinding in 1977 gaat verschrikkelijk fout, waardoor er een kwaadaardige kracht wordt losgelaten in huiskamers.

Streaming informatie over de film

TitelLate Night with the Devil
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
CastDavid Dastmalchian, Laura Gordon, Ian Bliss, Fayssal Bazzi, Ingrid Torelli, Rhys Auteri, Josh Quong Tart, Georgina Haig, Steve Mouzakis, Gaby Seow, Christopher Kirby

Synopsis: AMC+

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.