Waar kun je de film ‘The Last Voyage of the Demeter’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Last Voyage of the Demeter (2023) online kijken kunnen. In deze horrorfilm wordt de legende van Dracula geboren op het oude handelsschip The Demeter. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Last Voyage of the Demeter’ (2023) online kijken?

The Last Voyage of the Demeter was in augustus 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Last Voyage of the Demeter bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 15 november 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Last Voyage of the Demeter niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Last Voyage of the Demeter is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Last Voyage of the Demeter’ (2023)

The Last Voyage of the Demeter is de nieuwe bioscoopfilm, waarin de legende van Dracula wordt geboren. Het bloedstollende verhaal begint wanneer het oude handelsschip, “The Demeter”, zich opmaakt voor de zware overtocht. Aan boord van het schip bevindt zich een geheimzinnige vracht, waarvan de aard onbekend is. De situatie aan boord wordt steeds grimmiger en de spanningen lopen hoog op, terwijl de bemanning wanhopig probeert te overleven. Weten zij uit handen van Dracula te blijven, of is dit hun laatste reis?

Streaming informatie over de film

TitelThe Last Voyage of the Demeter
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 58 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
RegisseurAndré Øvredal
CastAisling Franciosi, David Dastmalchian, Liam Cunningham, Corey Hawkins

Synopsis: WW Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.