Waar kun je de film ‘Last Seen Alive’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Last Seen Alive (2022) online kijken kunnen. Gerard Butler speelt hierin de rol van Will, wiens ex-vrouw tijdens een stop bij een benzinestation ineens verdwijnt. Plotseling wordt hij zelf de hoofdverdachte. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Last Seen Alive’ (2022) online kijken?

Het is sinds augustus 2022 mogelijk om online naar de actiethriller Last Seen Alive te kijken door hem zonder abonnement te huren of kopen. Een maand later, in september 2022, werd de film ook voor het eerst aan het aanbod van de SVOD-dienst toegevoegd. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten het momenteel mogelijk maken om de film in Nederland te streamen.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Last Seen Alive bij Amazon Prime Video. Hier kun je zonder aanvullende kosten genieten van de film als je abonnee bent. Een lidmaatschap bij Amazons streamingdienst Prime Video is momenteel de eerste 30 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Last Seen Alive bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film te huur en te koop zonder vast lidmaatschap. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Last Seen Alive niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Last Seen Alive nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Last Seen Alive’ (2022)

Wanneer Will (Gerard Butler) zijn (aanstaande) ex-vrouw Lisa (Jamie Alexander) naar het huis van zijn schoonouders rijdt, verdwijnt ze op mysterieuze wijze tijdens een stop bij een benzinestation. In een wanhopige poging om haar te vinden, schakelt Will zowel de lokale politie als Lisa’s ouders in. Wanneer Will plots zelf de hoofdverdachte wordt, neemt hij het heft in eigen handen…

Streaming informatie over de film

TitelLast Seen Alive
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 35 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Actie
IMDb5,6 uit 8.800 stemmen
RegisseurBrian Goodman
CastGerard Butler, Jaimie Alexander, Robert Walker Branchaud

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.