Op déze datum gaat seizoen 2 van het hilarische ‘LOL: Last One Laughing’ van start

Aan het vorige seizoen van de komedieshow LOL: Last One Laughing hebben we het legendarische Fluitlied overgehouden. De verwachtingen voor het tweede seizoen zijn dan ook hooggespannen. Gelukkig heeft Amazon Prime Video eindelijk laten weten wanneer we voor de buis kunnen gaan zitten.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

‘LOL: Last One Laughing’ keert op déze dag terug

Verboden te lachen. Dat is het doel van de komedieshow LOL: Last One Laughing. Tien cabaretiers worden zes uur lang met elkaar opgesloten in een ruimte, moeten voor elkaar optreden en mogen ondertussen nog geen glimlachje op hun gezicht laten verschijnen. Het vorige seizoen, waarin onder meer Bas Hoeflaak, Henry van Loon, Stefano Keizers en Alex ploeg hun opwachting maakten, zorgde voor zeer enthousiaste reacties.

Gelukkig keert de grappige serie nog dit jaar terug. Op woensdag 27 december staan als een verlaat kerstcadeautje de eerste twee afleveringen van het tweede seizoen op het programma. In de twee weken die daarop volgen kun je ook steeds op de woensdag klaar gaan zitten voor twee splinternieuwe episodes. Dit levert het volgende uitzendschema op:

AfleveringWeekdagDatum
1Woensdag27 december 2023
2Woensdag27 december 2023
3Woensdag3 januari 2023
4Woensdag3 januari 2023
5Woensdag10 januari 2023
6Woensdag10 januari 2023

Dit zijn de deelnemers van ‘LOL: Last One Laughing’ seizoen 2

We weten inmiddels ook al welke grappenmakers deze keer zes uur lang hun lach moet inhouden. Onder meer acteurs Jelka van Houten (Huisvrouwen Bestaan Niet), Soumaya Ahouaoui (Het Gouden Uur) en Anniek Pheifer (Anoniem) zijn van de partij. Daarnaast zijn het Bram Krikke, Arjan Ederveen, Leo Alkemade, Rick Paul van Mulligen en Nabil Aoulad Ayad die moeten proberen de lachers op de hand te krijgen en keren uit het vorige seizoen Ruben van der Meer en Rayen Panday terug.

Heb je vorig seizoen vooral in een deuk gelegen om Het Fluitlied van Bas Hoeflaak? Dan kunnen we je vertellen dat de cabaretier, net als Henry van Loon, dit keer opnieuw voor hilarische momenten gaat zorgen tijdens een gastoptreden. Leuk! Amazon Prime Video heeft laten weten dat het nieuwe seizoen nóg beter wordt dan het vorige. Zo is er iemand die binnen vijf minuten al een waarschuwing te pakken heeft en iemand die na twee keer vlak achter elkaar lachen uit het spel getrapt wordt. Dat belooft alvast veel goeds. Nog even geduld hebben dus!

Meer informatie over de serie

Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren LOL: Last One Laughing Nederland. Tien talenten zitten zes lachloze uren vast. Wie zal niet lachen? De prijs: 50.000 euro voor het goede doel.

TitelLOL: Last One Laughing Nederland
Jaar2023
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieCabaret
PresentatorenPhilippe Geubels, Jeroom Snelders
CabaretiersArjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke, Anniek Pheifer, Ruben van der Meer, Rayen Panday

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.