Het is bekend: déze verrassende gezichten zijn te zien in ‘LOL: Last One Laughing’ seizoen 2

Herinner je je het legendarische Fluitlied van Bas Hoeflaak nog? De winnaar van het eerste seizoen van LOL: Last One Laughing was eigenhandig verantwoordelijk voor het wegspelen van de halve groep. Binnenkort kunnen we ons weer opmaken voor een aantal nieuwe iconische fragmenten, want het tweede seizoen van de populaire show staat op het programma. En we weten nu ook eindelijk welke kandidaten Amazon Prime Video hiervoor heeft opgetrommeld.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Dit zijn de deelnemers van ‘LOL: Last One Laughing’ seizoen 2

Onder leiding van Philippe Geubels en Jeroom Snelders waren het de vorige keer cabaretiers als Alex Ploeg, Henry van Loon en Tineke Schouten die met hun grappen en grollen moesten zorgen voor een glimlach bij hun medekandidaten. Deze keer zijn er ook een aantal acteurs van de partij, waaronder Van Loons partner Jelka van Houten (Huisvrouwen Bestaan Niet), Soumaya Ahouaoui (Het Gouden Uur) en Anniek Pheifer (Anoniem). Je ziet ze op de foto hieronder.

Daarnaast zijn het Bram Krikke, Arjan Ederveen, Leo Alkemade, Rick Paul van Mulligen en Nabil Aoulad Ayad die moeten proberen de lachers op de hand te krijgen. Ook zijn er twee cabaretiers uit het vorige seizoen uit op revanche. Voor de tweede keer zijn Ruben van der Meer en Rayen Panday namelijk van de partij. Ruben van der Meer was de vorige keer de eerste afvaller, dus hij is er zeker op gebrand om deze keer zelf meer mensen uit te schakelen. We zetten de deelnemers hieronder nog even voor je op een rij.

  • Anniek Pheifer
  • Arjan Ederveen
  • Bram Krikke
  • Jelka van Houten
  • Leo Alkemade
  • Nabil Aoulad Ayad
  • Rayen Panday
  • Rick Paul van Mulligen
  • Ruben van der Meer
  • Soumaya Ahouaoui

Wanneer is ‘LOL: Last One Laughing’ seizoen 2 te zien?

Helaas weten we nog niet precies wanneer we al deze grappenmakers in actie zien. Prime Video heeft alleen laten weten dat het “later dit jaar” zover is, maar een officiële releasedatum hebben ze ons nog niet gegeven. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streaminggigant ons een meer informatie geeft.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand.

Meer informatie over de serie

Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren LOL: Last One Laughing Nederland. Tien talenten zitten zes lachloze uren vast. Wie zal niet lachen? De prijs: 50.000 euro voor het goede doel.

TitelLOL: Last One Laughing Nederland
Jaar2023
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieCabaret
PresentatorenPhilippe Geubels, Jeroom Snelders
CabaretiersArjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Bram Krikke, Anniek Pheifer, Ruben van der Meer, Rayen Panday

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.