Hilarische comedyshow ‘LOL: Last One Laughing’ is nu te zien

Sluit tien topcabaretiers op in een ruimte, laat ze non-stop grappen maken en verbied ze om te lachen. Dat is het concept van de nieuwe comedyshow LOL: Last One Laughing op Amazon Prime Video. De streamingdienst lanceerde de eerste drie afleveringen van de serie op vrijdag 20 januari.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Cabaretiers mogen niet lachen in ‘LOL: Last One Laughing’

Tien cabaretiers worden zes uur lang opgesloten in een ruimte met vijftig camera’s. Ze proberen elkaar aan het lachen te maken, al is dát juist hetgeen dat niet mag. Geen opgetrokken mondhoeken, ingehouden grijns en al helemaal geen schaterlach. Wie het laatst lacht, lacht deze keer écht het best. Diegene neemt namelijk de hoofdprijs van €50.000 mee naar huis, te schenken aan een goed doel naar keuze.

De show wordt gepresenteerd door de Vlaamse comedians Philippe Geubels en Jeroom Snelders. De tien deelnemende cabaretiers zijn Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos El Ahmadi en Bas Hoeflaak. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden van de hilarische serie.

‘LOL: Last One Laughing’ is vanaf 20 januari te streamen op Prime Video

Enthousiast geworden? De eerste drie afleveringen van de serie verschenen op vrijdag 20 januari 2023 op Amazon Prime Video. De overige drie afleveringen volgen op vrijdag 27 januari 2023. Daarnaast vind je ook ook de andere versies van de serie op deze streamingdienst. Het format is namelijk een wereldwijd succes en is eerder uitgebracht in onder meer Australië, Mexico, Canada, Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand.

Meer informatie over de serie

Philippe Geubels en Jeroom Snelders presenteren LOL: Last One Laughing Nederland. Tien talenten (Tineke Schouten, Ruben van der Meer, Alex Ploeg, Roué Verveer, Rayen Panday, Henry van Loon, Soundos El Amhadi, Stefano Keizers, Nienke Plas en Bas Hoeflaak) zitten zes lachloze uren vast. Wie zal niet lachen? De prijs: 50.000 euro voor het goede doel.

TitelLOL: Last One Laughing Nederland
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieCabaret
PresentatorenPhilippe Geubels, Jeroom Snelders
CabaretiersTineke Schouten, Ruben van der Meer, Alex Ploeg, Roué Verveer, Rayen Panday, Henry van Loon, Soundos El Amhadi, Stefano Keizers, Nienke Plas, Bas Hoeflaak

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.