Waar kun je de film ‘The Last Front’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Last Front (2024) online kijken kunnen. Deze film speelt zich af in een Belgisch dorpje ten tijde van de Eerste Wereldoorlog. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘The Last Front’ (2024) online kijken?

The Last Front draait sinds 16 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar The Last Front bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Last Front niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Last Front is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is The Last Front op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Last Front’ (2024)

The Last Front gaat terug naar de zomer van 1914 wanneer de Eerste Wereldoorlog net is uitgebroken. Het serene leven in een Belgisch dorp wordt bruut verstoord wanneer een meedogenloze Duitse luitenant en zijn troepen de inwoners beginnen te terroriseren. Nadat een persoonlijke tragedie hem tot die beslissing dwingt, besluit de lokale boer Leonard (Iain Glen) leider te worden van het plaatselijke verzet. Terwijl Leonard en zijn strijdmakkers uit het dorp zich met gevaar voor eigen leven door de bossen navigeren, bereiden ze zich voor op een explosieve confrontatie. Hun moed en vasthoudendheid vormen de drijvende kracht achter wat wel eens hun laatste gevecht tegen de vijand zou kunnen zijn.

Streaming informatie over de film

TitelThe Last Front
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 38 minuten
TaalEngels
CategorieOorlog
RegisseurJulien Hayet-Kerknawi
CastIain Glen, Sacha Luss, Emma Dupot, Joe Anderson, David Calder, James Downie, Koen De Bouw, Julian Kostov, Philippe Brenninkmeyer

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.