The Last Dance seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Onder zowel leken als experts heeft de sportdocumentaire The Last Dance, met onder andere Phil Jackson, Michael Jordan, Scottie Pippen en Kobe Bryant, ontzettend veel losgemaakt. De docu wordt op IMDb ook beoordeeld met een waanzinnige 9.4 uit 10!

Nu gaan de geruchten dat er mogelijk een tweede deel van de populaire serie zal volgen, waarbij de tijdens een helikopterongeluk overleden Kobe Bryant in de schijnwerpers staat. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van The Last Dance seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The Last Dance over?

De opkomst van de 1990’s Chicago Bulls, geleid door Michael Jordan, wordt in kaart gebracht als één van de meest opmerkelijke dynastieën in de sportgeschiedenis.

Titel: The Last Dance
Soort: Serie
Jaar: 2020
Seizoenen: 1 seizoen
Categorie: Documentaire, Biografie, Geschiedenis
IMDb: 9.4 uit 27,946 stemmen
Cast: Phil Jackson, Michael Jordan, Scottie Pippen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over The Last Dance op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt The Last Dance seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt The Last Dance seizoen 2 op Netflix Nederland?

Momenteel is nog niet bekend of en wanneer het tweede seizoen van The Last Dance zal volgen op Netflix. Gezien de ongekende populariteit van de serie bij zowel leken als experts, lijkt het er echter sterk op dat de serie verlengd zal worden. Volgens geruchten staat in zo’n tweede seizoen mogelijk de tijdens een ongeluk overleden basketbalster Kobe Bryant in de schijnwerpers. Naar verwachting zou een vervolgseizoen in de zomer van 2021 kunnen verschijnen.

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van The Last Dance naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

→ Vergelijkbare series als The Last Dance vind je hier 🍿

Komt er een The Last Dance seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Omdat de bevestiging van deel 2 van The Last Dance momenteel nog op zich laat wachten, weten we ook nog niet of er een derde seizoen zal volgen. Zodra dit officieel bevestigd is, zal het nieuws op Streamwijzer worden geplaatst.

Welke teaser of trailer is er van The Last Dance seizoen 2?

Er zijn nog geen beelden van een mogelijk tweede seizoen, maar je kunt als opwarmertje wel genieten van de trailer van deel 1!