Waar kan ik de serie Las Vegas (2003) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Las Vegas uit 2003. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 7.4 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Las Vegas uit 2003 online kijken?

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Prime Video Store: Bij de Prime Video Store is deze titel momenteel beschikbaar. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Verhaal van Las Vegas (2003)

Welkom in het Montecito Resort en Casino in Las Vegas, waar je alles kunt doen wat je wilt, maar Ed Deline en zijn crack surveillance team zullen kijken. Vergeet niet: wat er in Vegas gebeurt, blijft in Vegas.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2003
Categorie: Misdaad, Drama
Makers: Gary Scott Thompson
Cast: Josh Duhamel, James Caan, James Lesure
IMDb: 7.4 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.