Dit is wanneer ‘Lang Leve de Liefde’ weer terugkeert

Heb jij al afkickverschijnselen? Vorige week was de laatste uitzending van Lang Leve de Liefde voor de zomerstop en nu zullen we het toch echt een paar weken zonder moeten doen. Gelukkig weten we ook al wanneer het programma terugkeert op SBS en NLZIET, en het goede nieuws is dat dat eigenlijk helemaal niet zo lang meer duurt. Noteer maar in je agenda: op 29 augustus 2022 kun je alweer voor de buis zitten!

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

‘Lang Leve de Liefde’ is in augustus alweer terug

Het is een perfect format om de meest ongemakkelijke momenten te creëren: twee kandidaten worden samen opgesloten in een huis om daar direct 24 uur lang met elkaar op date te gaan. Vinden ze de liefde of blijken ze toch totaal niet bij elkaar te passen? Ultiem guilty pleasure-genot! En dat vinden meer mensen, want het programma is een ware kijkcijferhit.

Net als GTST is Lang Leve de Liefde nu even van de buis, maar na de zomerstop keert het programma snel terug. Via Instagram hebben de makers laten weten dat de zoektocht naar ware liefde vanaf maandag 29 augustus weer geopend is. Dit betekent dat we het programma maar acht weekjes hoeven te missen, voordat dat we hier weer elke werkdag van kunnen genieten.

Waar kun je ‘Lang Leve de Liefde’ online kijken?

Kun je niet zo lang wachten? Dan is het ook altijd nog mogelijk om de eerste vier seizoenen van het programma compleet terug te kijken, namelijk hier bij NLZIET. Bij dit video on demand-platform kun je vanaf augustus ook het nieuwe seizoen iedere dag terugkijken.

En sluit je nu een abonnement af, dan kun je 14 dagen lang gratis kijken naar alles wat de streamingdienst te bieden heeft. Zo kijk je naar programma’s als Boerderij van Dorst, Het Jachtseizoen en Familie Gillis: Massa Is Kassa.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.