Waar kun je ‘Lang Leve de Liefde’ online terug (en vooruit) kijken als je de uitzending gemist hebt?

Als een van de meest populaire datingshows van Nederland is LLDL een publiekslieveling op video on demand-platforms. Heb je de uitzending van Lang Leve de Liefde gemist? Wees niet getreurd, want gelukkig kun je alle afleveringen en seizoenen op tv + online live en terugkijken. Veel mensen vragen zich af waar je via internet dit programma gratis of betaald kunt streamen. In dit artikel geven wij aan of je op streamingdiensten als NLZIET, Videoland, Netflix, HBO Max, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+ of andere video on demand-platforms in Nederland te zien is op dit moment.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je Lang Leve de Liefde online kijken?

Je kunt op het moment van schrijven online via de onderstaande streamingdiensten naar alle vijf seizoenen van de serie Lang Leve de Liefde kijken in Nederland. In de tabel vind je de verschillende opties.

NLZIET➡️ Ga direct naar Lang Leve de Liefde op NLZIET. Dit is een streamingdienst waarop je in Nederland naar alle seizoenen van de serie kunt kijken via SBS. Je kunt 14 dagen gratis kijken om dit video on demand-platform uit te proberen.
VideolandIn het aanbod van Videoland is alleen het vijfde seizoen van Lang Leve de Liefde te vinden. De voorgaande afleveringen kun je er op het moment van schrijven niet kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ Disney+Hier kun je momenteel niet naar de serie kijken.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Lang Leve de Liefde niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is veel reality tv te kijken via Hayu, maar deze titel is er nu niet te zien.

Waar gaat het tv-programma Lang Leve de Liefde over?

In Lang Leve de Liefde gaan vrijgezellen niet op een normale date. Tijdens hun 24 uur durende date gaan ze namelijk gelijk samenwonen in een luxe woning. Het doel van de date is uiteraard het vinden van dé ware. Na de date beslissen de singles of ze nog langer bij elkaar willen blijven of dat de date daar eindigt. Bij een wederzijdse klik kunnen ze de date verlengen naar maximaal 5 dagen.

Meer informatie over dit programma

TitelLange Leve de Liefde
Jaar2020
SoortSerie
Duur4 seizoenen
CategorieReality

Synopsis: NLZIET