Waar kun je de film ‘In the Land of Saints and Sinners’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film In the Land of Saints and Sinners (2023) online kijken kunnen. In deze thriller speelt Liam Neeson een Ier die het moet opnemen tegen IRA-terroristen in het Ierland van de jaren 70. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘In the Land of Saints and Sinners’ (2023) online kijken?

In the Land of Saints and Sinners was in december 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar In the Land of Saints and Sinners bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 19 maart 2024 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft In the Land of Saints and Sinners niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxIn the Land of Saints and Sinners is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘In the Land of Saints and Sinners’ (2023)

Ierland, jaren zeventig. Terwijl het land in de greep is van politiek geweld, leidt Finbar Murphy (Liam Neeson) – in een poging de zonden uit zijn verleden achter zich te laten – een rustig leven in een afgelegen kustplaatsje. De rust verdwijnt met de komst van een groep IRA-terroristen die zich in het dorp komt schuilhouden na een aanslag. Meegetrokken in een steeds venijniger wordend kat-en-muisspel moet Finbar zijn dorpsgenoten beschermen. Hij loopt dan alleen wel het risico dat zijn geheime identiteit onthuld wordt. Welke prijs is hij bereid te betalen?

Streaming informatie over de film

TitelIn the Land of Saints and Sinners
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 46 minuten
TaalEngels
CategorieCrime, Thriller
RegisseurRobert Lorenz
CastLiam Neeson, Ciarán Hinds, Kerry Condon, Jack Gleeson, Desmond Eastwood, Sarah Greene, Colm Meaney, Niamh Cusack, Conor MacNeill

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.