Deze spijkerharde actiefilm is nu te streamen

Dol op actiefilms? Dan hebben we een gloednieuwe kijktip voor je. Russell Crowe en Liam Hemsworth schitteren samen in het spijkerharde Land of Bad, waarin een groep Amerikaanse soldaten in de Filippijnen gegijzeld wordt. Ze moeten zien te ontsnappen… voordat het te laat is.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit kun je verwachten van ‘Land of Bad’

Land of Bad laat zien wat er gebeurt als een groep Amerikaanse Special Forces-militairen een speciale missie helemaal fout ziet gaan. Ze belanden in gevaarlijk gebied in de Filippijnen. Terwijl een paar teamleden worden gegijzeld, moet de rest hen zien te bevrijden. Ze krijgen hulp van de chagrijnige dronepiloot Reaper.

In deze actiefilm ga je onder meer Russell Crowe, Liam Hemsworth en Milo Ventimiglia terugzien. Volgens de recensies is dit de perfecte film voor als je graag van een spectaculaire actiethriller vol bloedstollende scènes geniet. Benieuwd? Hieronder bekijk je de trailer.

‘Land of Bad’ is nu al te streamen

Op 22 februari verscheen Land of Bad op het witte doek en dat betekent dat hij razendsnel naar het kleine scherm gekomen is. Pathé Thuis voegde de actiefilm op donderdag 23 mei toe aan het aanbod als Premium-film. Sindsdien kun je hem kopen en huren.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van Land of Bad en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de film

Als dronepiloot van de Amerikaanse luchtmacht ondersteunt Reaper (Russell Crowe) een speciale missie op de Filipijnen. Als er iets vreselijk misgaat wordt de jonge officier Kinney (Liam Hemsworth) ingezet om in het slagveld gegijzelde teamleden terug te halen. Hierbij is hij afhankelijk van Reaper die vanuit de lucht als zijn ogen fungeert. Wanneer Kinneys team wordt ontdekt en in een grootschalig gevecht belandt, moet Reaper tot het uiterste gaan om iedereen in veiligheid te brengen.

TitelLand of Bad
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 54 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurWilliam Eubank
CastRussell Crowe, Liam Hemsworth, Milo Ventimiglia, Luke Hemsworth

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.