Waar kun je de serie ‘Lampje’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Lampje (2022) online kijken kunnen. In december ging deze titel, gebaseerd op het gelijknamige boek van Annet Schaap, online in première. Dat is al een maand vóór de release op televisie. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘Lampje’ (2022) online kijken?

In Lampje volgen we de 11-jarige dochter van de vuurtorenwachter die elke dag als het donker wordt naar boven klimt om het licht aan te steken. Maar op een stormachtige avond gaat alles mis en begint een avontuur waarin Lampje laat zien veel meer te kunnen dan ze zelf ooit had gedacht… Op tv is de vierdelige serie dagelijks te zien van maandag 2 januari 2023 tot en met donderdag de 5e van de maand op NPO Zapp om 19:20 uur. Je kunt echter door de lancering bij NPO Plus al sinds 6 december alle vier de afleveringen online streamen, tevens bij NLZIET. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten Lampje momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Lampje bij NLZIET. Alle afleveringen van de serie zijn hier nu al vooruit te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
📘 Bol.comJe kunt het boek van Annet Schaap waarop deze serie is gebaseerd bij de online winkel Bol.com vinden. 👉 Bekijk nu Lampje bij Bol.com.
📕 Amazon.nlOok bij Amazon’s webwinkel is het desbetreffende boek te vinden. 👉 Bekijk nu Lampje bij Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Lampje niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland, maar niet de maker van Lampje. Daarom kun je de serie er niet kijken.

Verhaal en trailer van ‘Lampje’ (2022)

Magische familieserie over de 11-jarige dochter van een vuurtorenwachter die een bijzondere vriendschap sluit met een jongen met een vissenstaart.

Lampje - TRAILER | VPRO | NPO Plus

Streaming informatie over de serie

TitelLampje
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 4 afleveringen
TaalNederlands
CategorieAvontuur, Fantasy
RegisseurMargien Rogaar
ScenarioMieke de Jong
CastLotte Jonker, Manu Gunning, Gijs Naber, Meral Polat, Els Dottermans, Christopher van Duijn, Sanne den Hartogh, Astrid van Eck, Joep van der Geest, Sabri Saad El Hamus, Leny Breederveld, Bert Luppes

Synopsis: NLZIET