Laatste dag: alléén vandaag krijg je nog levenslang 50% korting bij HBO Max

Vandaag heb je de allerlaatste kans om gebruik te maken van de levenslange korting van 50% op een abonnement van HBO Max. De nieuwste streamingdienst van Nederland werd op 8 maart 2022 gelanceerd en zette met deze kortingsactie het hele streaminglandschap op zijn kop. Vandaag, 31 maart 2022, is de laatste dag van deze aanbieding. Je krijgt nu nog een abonnement voor €2,99 / €3,99 per maand (Basic) in plaats van €5,99 / €7,99 per maand (Standard).

Zo werkt de levenslange kortingsactie van 50% bij HBO Max (en dit zijn de prijzen)

De levenslange kortingsactie bij HBO Max werkt simpel: sluit je vandaag nog een abonnement af op de website van HBO Max, dan geniet je voor de rest je leven van een korting van maar liefst 50% op een abonnement van de streamingdienst. Mocht je ergens in de tussentijd toch je abonnement opzeggen, dan vervalt meteen ook je recht op de korting van 50% voor altijd.

Een abonnement op de streamingdienst HBO Max kent twee vormen: Basic en Standard. Zonder korting gaat Basic €5,99 per maand kosten en voor Standard ben je zonder korting €7,99 per maand kwijt. Het grootste verschil tussen deze twee abonnementsvormen is de hoeveelheid beeldschermen waarop je gelijktijdig naar HBO Max kan kijken en de beeldkwaliteit. Met Basic kun je namelijk maar via één beeldscherm tegelijk streamen en tot maximaal 720p (HD) beeldkwaliteit. Bij het Standard abonnement kijk je echter met drie beeldschermen tegelijk en tot Full HD (1080p) en 4k beeldkwaliteit. Bekijk hier alle verschillen tussen de abonnementen.

Sluit je vandaag nog een abonnement af bij HBO Max, dan geniet je van een levenslange korting van 50%. Ook wanneer de prijzen zouden stijgen. Met deze korting betaal je voor een Standard abonnement slechts €3,99 per maand en voor een Basic abonnement zelfs maar €2,99 per maand.

Populairste films en series op HBO Max van dit moment

In het aanbod van HBO Max in Nederland is een grote lijst van populaire films en series opgenomen. Er is voor ieder wat wils, waaronder de dramaserie Euphoria, het kijkcijferkanon Game of Thrones, het Sex and the City-vervolg And Just Like That…, de sitcom Friends, zesvoudig Oscarwinnaar Dune, de komische publiekslieveling The Big Bang Theory, de legendarische hitserie The Sopranos, de reüniespecial Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts en het kostuumdrama The Gilded Age.

Over de serie Euphoria schreven wij eerder een artikel met 5 redenen om direct de serie te gaan kijken. Het opiniestuk dit is waarom ‘The Sopranos’ de beste serie aller tijden is duikt in de grote impact die de show op het televisielandschap had en ook zijn we dieper in gegaan op de reüniespecial Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts.

Laatste dag om te wisselen van abonnement met behoud van levenslange korting

Mocht je al een abonnement op de streamingdienst hebben afgesloten, maar wil je toch up- of downgraden naar een ander soort lidmaatschap? Dan is dit ook alleen vandaag nog mogelijk met behoud van levenslange korting. Om je abonnement te wijzigen kun je simpelweg contact opnemen met de klantenservice. Dat is ook in de onderstaande tweet te lezen.

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.