De Franse serie La Révolution maakt de tongen flink los sinds de release in oktober 2020. Fans zijn benieuwd of er een seizoen komt van de bizarre maar interessante serie, waarin de toekomstige uitvinder van de guillotine een ziekte blootlegt die de aristocratie aanzet tot het vermoorden van gewone mensen. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van La Révolution seizoen 2 op Netflix!

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van La Révolution over?

In een herbekeken geschiedenis van de Franse Revolutie legt de toekomstige uitvinder van de guillotine een ziekte bloot die de aristocratie aanzet tot het vermoorden van gewone mensen.

Titel: La Révolution
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Cast: Marilou Aussilloux, Coline Beal, Amir El Kacem
IMDb: 6.5 uit 1,155 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt La Révolution seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt La Révolution seizoen 2 op Netflix Nederland?

Momenteel is nog niets bekend over een eventuele verlenging van de serie La Révolution met een tweede seizoen. Mocht de populariteit van de serie leiden tot een verlenging, dan zou het niet voor 2021-2022 zijn gezien de duur van de productie. Zodra meer nieuws over de release datum van een nieuw seizoen in de reeks bekend is, zal het in de Streamwijzer Groep of via je mail bekendgemaakt worden.

→ Vergelijkbare series met La Révolution vind je hier 🍿

Komt er een La Révolution seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten nog niet of er een tweede seizoen komt, dus nieuws over een verlenging met een derde deel laat voorlopig op zich wachten. Streamwijzer meldt het direct zodra er meer bekend is.

Welke teaser of trailer is er van La Révolution seizoen 2?

De serie is nog niet verlengd met een tweede deel, dus er is nog geen trailer beschikbaar. Mocht er een verlenging komen, dan vind je de trailer hieronder.

La Révolution | Official Trailer | Netflix