Komt er een La Casa De Papel seizoen 6 op Netflix?

Misschien duizelt het je allemaal een beetje met welke seizoenen van de Spaanse Netflix-serie La Casa de Papel er allemaal zijn verschenen, omdat zowel seizoen 1 als seizoen 5 in meerdere stukken geknipt worden. Na de lancering van seizoen 5A op 3 september 2021 en seizoen 5B op 3 december 2021 komt er echter geen zesde seizoen van de spannende misdaadserie meer. Hieronder lees je alles wat we weten over La Casa De Papel seizoen 6 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van La Casa De Papel over?

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Titel: La Casa de Papel / Money Heist
Soort: Serie
Jaar: 2017
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Actie, Misdaad, Mystery
Makers: Álex Pina
Cast: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán
IMDb: 8,3 uit 352.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Komt er een La Casa De Papel seizoen 6 of is S5 het laatste van de Netflix-serie?

Na 48 afleveringen (13 in seizoen 1, 9 is seizoen 2, 8 in seizoen 3, 8 in seizoen 4 en 10 in seizoen 5) komt er een einde aan de spannende Spaanse misdaadserie La Casa de Papel. Op 3 september 2021 verscheen deel 1 van seizoen 5 (de eerste 5 afleveringen) en vanaf 3 december 2021 kunnen we genieten van deel 2 van seizoen 5. Daarna is de kous echter af voor de hitserie, na indrukwekkende beoordelingen waaronder een 8,3 uit meer dan 350.000 stemmen op IMDb.

→ Alles van La Casa de Papel vind je hier 🍿