Seizoen 5A van La Casa De Papel is nu te zien op Netflix

Al voor de komst van het vierde seizoen van La Casa de Papel maakt het Spaanse FormulaTV bekend dat er een vijfde seizoen zal volgen. Dit is breed opgepakt door Spaanse kranten en inmiddels heeft de maker Álex Pina via Instagram laten weten dat hij aan het schrijven is aan het vijfde deel van de populaire serie. Ten slotte heeft Netflix eind juli 2020 eindelijk bevestigd dat het vijfde deel van de Spaanse misdaadserie er officieel aan zit te komen. Het zal tevens het laatste seizoen zijn. Wat weten we tot nu toe over La Casa De Papel seizoen 5 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van La Casa De Papel over?

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Titel: La Casa de Papel / Money Heist
Soort: Serie
Jaar: 2017
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Actie, Misdaad, Mystery
Makers: Álex Pina
Cast: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño
IMDb: 8.4 uit 258,089 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over La Casa de Papel op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt La Casa De Papel seizoen 5 op Netflix Nederland?

Let op: op sociale media ging nepnieuws rond, waarin werd aangegeven dat het vijfde seizoen van La Casa de Papel op 7 april 2021 naar Netflix zou komen. Dat klopt niet. Vanaf 3 september 2021 zal deel 1 op Netflix te zien zijn en vanaf 3 december 2021 kun je deel 2 online bekijken.

→ Vergelijkbare series met La Casa de Papel vind je hier 🍿

Kom er een La Casa De Papel seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is de kous na vijf seizoenen af. Er zal geen zesde seizoen van La Casa de Papel volgen, maar wel komt eerst nog deel 2 van seizoen 5 online op 3 december 2021.

Welke teaser of trailer is er al van La Casa De Papel seizoen 5?

100 uur voelt aan als 100 jaar voor Tokyo in de officiële trailer van de eerste reeks afleveringen van LCDP Deel 5. In de trailer zien we El Professor die onthult dat de regenwatertank is ontdekt en bereid Colonel Tamayo zich voor op het leger dat de Spaanse Bank gaat binnenvallen.