Netflix deelt release datum ‘La Casa de Papel’ seizoen 5: in twee delen nog eind dit jaar online

Eindelijke weten we wanneer het vijfde en laatste seizoen van de Spaanse serie La Casa de Papel naar Netflix komt! In een gloednieuwe video laat de streamingdienst weten dat er twee volumes zullen worden uitgebracht van het slotseizoen. Het eerste deel verschijnt op 3 september 2021 en het tweede op 3 december 2021. In de onderstaande bekendmakingsvideo van Netflix werd het goede nieuws met ons gedeeld.

Bekendmakingsvideo van Netflix: La Casa de Papel seizoen 5 komt in twee delen nog dit jaar online

In een gloednieuwe bekendmakingsvideo laat Netflix weten wat de release datum van het vijfde seizoen van La Casa de Papel zal zijn. Het werd een verrassing dat het slotseizoen in twee delen uitgebracht zal worden. Volume 1 verschijnt op 3 september 2021 en Volume 2 zal twee maanden later op 3 december 2021 online te zien zijn.

Opnames van La Casa de Papel seizoen 5 zijn al afgerond door Netflix

Eerder lieten we al weten dat @NetflixNL op Twitter een heerlijke foto van de cast van La Casa de Papel (in het Engels bekend als Money Heist) had gedeeld, waarin we de hoofdrolspelers lachend in beeld zien. De foto wordt vergezeld met de tekst “Wat begon als een overval, eindigde als een familie. De allerlaatste draaidag van LCDP deel 5 zit erop! ❤️”.

Verhaal, details en trailer van de serie

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Titel: La Casa de Papel / Money Heist
Soort: Serie
Jaar: 2017
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Actie, Misdaad, Mystery
Makers: Álex Pina
Cast: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño
IMDb: 8.3 uit 320.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over La Casa de Papel op Streamwijzer vind je hier